Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Хах, Синклер е на сликава :D

И официјално, самиот си барал да замине. Нека ќути и нека не јаде гомна сега.

Ај да видиме утре баш како ќе стартува Мурињо.
Нешто читав дека Оскар ќе го игра поназад на место на Лампард а Мата ќе си игра природна позиција.
Аспи десен, а Бертран лев бек.
Ај да го видиме и тоа чудо.

Не бе, Мурињо ќе оди со глава во ѕид после поразот од Базел и ќе сака да докаже дека и со ќорава екипа дека може да освои 3 бода.

Читам некое интервју вчерашно за Скај и во еден момент вели дека луѓето премногу се надевале, дека овој Челзи може да освои многу нешта. И дека со овој тим, толку ( нешто во овој смисол, не дека беше скроз вака ).
Па Мурињо бе, цело лето си кај нас, ти ги бираше играчите, трансферите, не стана баба ми од гроб за да го направи тоа.
Напротив, овој тим што го има сега Челзи, на хартија можеби е најдобриот во историјата на клубот. Колку талентирани и технички потковани играчи имаме, Реал и Барселона толку немаат. Евентуално фали деструктивец, другото е се во ред и покриено. Е друга работа е дали и колку ќе ги воиграш истите.

Се освен победа денес ќе биде многу лош резултат, се освен неиграње на Шурле, Вилиан/Де Брујн и Мата во навална линија, за мене ќе биде разочарувачки
Па, нека се потрудат.

5531607269_5af91e4987_b.jpg

April 22nd, 1978: Chelsea striker Bill Garner fires in a shot in Chelsea's match v Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge

@Malcolm van den Сабаховић (штета што не му го знам целосниот јузернејм)
И дека со овој тим, толку

@Geezer Ако ги очекуваш Вилијан/Мата/Ширле зад напаѓачот, ептен ќе се разочараш. Барем мене така ми изгледа.

@Малколмот (штета што не му го знам целосниот јузернејм)

@Geezer Ако ги очекуваш Вилијан/Мата/Ширле зад напаѓачот, ептен ќе се разочараш. Барем мене така ми изгледа.

Знам, ме интересира до каде ќе оди. Се надевам дека денес ќе имаме барем шут и дека нема барем Гојко од СпортКлуб овојпат да се заебава на наша сметка.
А, длабоко во себе си мислам дека ќе јадат петарда и ќе им биде наплатено за сите досега.

Мата мислам дека ќе го видиме денес од почеток. Не може до толку да е...

Ќе има едно експодирање кај да е. Дали ова коло или во наредните 2-3 ќе има до кај 7ка нешто. Осеќам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom