Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Донев со здравје да си ги носиш.
Фина колекција имаш само ти фали еден госински. :)

5531605133_d055c33201_b.jpg

1939: Walham Green (now Fulham Broadway) Underground Station

Агентот на Де Брујн ќе разговарал со клубот за евентуално негово заминување на позајмица во Јануари. Волфзбург, Шалке и Атлетико Мадрид биле заинтересирани.
Ако замине, уште поистенчена ќе ни биде силната клупа, која ја имавме на самиот почеток од сезоната.

Агентот на Де Брујн ќе разговарал со клубот за евентуално негово заминување на позајмица во Јануари. Волфзбург, Шалке и Атлетико Мадрид биле заинтересирани.
Ако замине, уште поистенчена ќе ни биде силната клупа, која ја имавме на самиот почеток од сезоната.

Јас сум да оди и така нема којзнае каков статус кај Мурињо.
На негова возраст подобро е да игра од што да седи на клупа.
А и реално моментално не ни е потребен Ам ги имаме Оскар и Мата десно Вилиан и Ширле, повеќе од доволно.

Јас сум да оди и така нема којзнае каков статус кај Мурињо.
На негова возраст подобро е да игра од што да седи на клупа.
А и реално моментално не ни е потребен Ам ги имаме Оскар и Мата десно Вилиан и Ширле, повеќе од доволно.

Ич не ни е потребен и така при крај на сезона сме. Плус овие што ги наброи во страшна форма се, не ни треба нешто ново и свежо, што ќе направи разлика.

Ич не ни е потребен и така при крај на сезона сме. Плус овие што ги наброја во страшна форма се, не ни треба нешто ново и свежо, што ќе направи разлика.

Абе и јас сакам да добива шанса ама гледаш дека Мурињо сезонава во битни натпревари не смета на него.
Шанса добива во лига куп, ама со тие минути тешко дека ќе игра на светското.
По продуктивно за неговата кариера ќе биде да оди и да игра фудбал од што да игра натпревар еднаш месечно.

Позиција ам за него е недостижна, нема минути за Мата, а не па за него.
Десно мртва трка водат Ширле и Вилиан, можеби не се во некоја топ форма но се далеку физички поспремни од него.
А знаеш и сам какви играчи преферира Жозе. :)

Абе и јас сакам да добива шанса ама гледаш дека Мурињо сезонава во битни натпревари не смета на него.
Шанса добива во лига куп, ама со тие минути тешко дека ќе игра на светското.
По продуктивно за неговата кариера ќе биде да оди и да игра фудбал од што да игра натпревар еднаш месечно.

Позиција ам за него е недостижна, нема минути за Мата, а не па за него.
Десно мртва трка водат Ширле и Вилиан, можеби не се во некоја топ форма но се далеку физички поспремни од него.
А знаеш и сам какви играчи преферира Жозе. :)

Де Брујн во Белгија игра како десно крило, а и во Вердер често играше на таа позиција. Кога влегуваше во игра во Челзи, играше исто така на таа позиција. На десно крило го имаме Вилиан, Шурле е лево крило и по десна страна е многу малку корисен.

Подобро да го продадат, затоа што ќе го меткаат по позајмици и на крај ќе му ја заебат кариерата. Како и на милион играчи во минатото.

Де Брујн треба да остане и да си ја чека шансата. Ама, оваа сезона сите сакаат да играат секој викенд заради СП. Него сите му зборат дека треба да оди да игра негде, а сигурно е свесен дека има повеќе добри тимови во кои ќе биде стартер. Јас мислам дека доколку не се смени нешто драстично до јануари, да почне редовно да игра, во јануари сигурно оди или на позајмица или перманентно.

5532171270_b167ce189e_b.jpg

April 20, 2007: Jose Mourinho of Chelsea FC cycles at the Chelsea training ground at Cobham

Прес конференција во 13:30.

Вест Хем имаат еден куп повредени играчи, срамота ќе биде таму да се киксне.Ги глеав малце последниве 2-3 утакмици не знаат кај тераат, ептен се дрва.

Вест Хем имаат еден куп повредени играчи, срамота ќе биде таму да се киксне.Ги глеав малце последниве 2-3 утакмици не знаат кај тераат, ептен се дрва.

Такви дрва секад со нас играат ко да им е последна утакмица :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom