Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А да, забораив да напишам, го најдов dragonsky на сликава. :D Него ај веќе нека дојде таа утакмица со Вест Хем...мада и со Њукасл ја чекав па го попушивме... ваљда сега нема.

Нестабилна личност е овој Фој, тешко дека ќе има рамноправно судење.:D

Шо кур ќе седе у Челзи ако не добива шанса... Млад е, сака да напредува и да се докажува. Му даде шанса еднаш против Свиндон, не ја искористи, ама секој заслужува втора шанса а овој талент заслужува и трета. Доколку Мурињо планира да не го игра поарно да си иде отколку да упропастиме уште еден талент. :)

Шо кур ќе седе у Челзи ако не добива шанса... Млад е, сака да напредува и да се докажува. Му даде шанса еднаш против Свиндон, не ја искористи, ама секој заслужува втора шанса а овој талент заслужува и трета. Доколку Мурињо планира да не го игра поарно да си иде отколку да упропастиме уште еден талент. :)

И против Арсенал играше.

5532177598_a99d86b995_z.jpg

5 Aug 1997: Gianfranco Zola of Chelsea and Italy at the Zola Pizza launch

Ај само јас ќе си пишувам. Фан Клуб: Донев
Ги дочекав дресовите денес, да се пофалам. Лоши сликите, ама не можам моментално подобри да ставам.

1393700_657241817630417_755801779_n.jpg

Овој лево од даблот го имам веќе две години, и тој оригинален.
И дел од собата:

1476647_657241760963756_442724661_n.jpg

Фан клуб Донев > фан клуб Аца Лукас

Него еве за моменталните настапи на нашиве играчи :

Ешли изигра 53 мин. за Англија.
Хазард само едно полувреме за Белгија.
Лукаку сеуште игра како првотимец за Белгија.
Ширле е на клупа против Англија бидејќи ова е пријателски натпревар нема смисла 8-0 да ги победат на нивен терен.

Ај само јас ќе си пишувам. Фан Клуб: Донев
Ги дочекав дресовите денес, да се пофалам. Лоши сликите, ама не можам моментално подобри да ставам.

Прегледај го приврзокот 77372

Овој лево од даблот го имам веќе две години, и тој оригинален.
И дел од собата:

Прегледај го приврзокот 77373

Браво! Ги чекаше многу време?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom