Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Резултатот не треба да не залажува. После водството, повторно се браневме и ги начекавме на контри. Тоа и ни помогна да ги докрајчиме.

Мило ми е за Хазард, Оскар одличен гол, Ето исто така добар гол даде. Мило ми е што зедовме три поени, а еден од конкурентите киксна на домашен терен.
Ама замерки имам колку ви душа сака. Другпат, здравје.

п.с толку дебилни ви се мислењава бе? Дал гол Оскар и бил подобар од Мата? Смешно е.

Како им ебе матер Специјалниов со замениве.:vozbud:Него зашо го исклучија, црвен ли му даде клошарот?

@Geezer Јунајтед не ни е конкурент сезонава. Најсериозно. Ако ни е, тогаш треба да си ги преиспитаме целите сезонава.

И прееска никој не ми одговори пак да прашам: Чалоба повреден е или ?

@JimmyFloydBottleBank не доби црвен само беше поместен, можеби ќе има некоја санкција после мечот ама реално не би требало.

@Geezer Јунајтед не ни е конкурент сезонава. Најсериозно. Ако ни е, тогаш треба да си ги преиспитаме целите сезонава.

И прееска никој не ми одговори пак да прашам: Чалоба повреден е или ?

@JimmyFloydBottleBank не доби црвен само беше поместен, можеби ќе има некоја санкција после мечот ама реално не би требало.

Јунајтед е секогаш конкурент. Секогаш.

Со Мојси не се верувај.На ваков мизерен Јунајтед ако не сме 10 + бодови разлика на крајот на сезоната срам да ни е.

Јунајтед е секогаш конкурент. Секогаш.

1385533_742893982394379_1005495541_n.jpg

Верувам дека за 2-3 кола максимум први ќе бидиме.

Наши најдобри стрелци во ПЛ :

Оскар 4
Хазард 3

o_O

Верувам дека за 2-3 кола максимум први ќе бидиме.

Не би рекол,Арсенал игра далеку подобро од нас оваа сезона,бар сеа за сеа.Уште многу ни треба за играта да биде перфектна.Уште не сме до она ниво кое може да се каже можеме шампиони да бидеме.

Не би рекол,Арсенал игра далеку подобро од нас оваа сезона,бар сеа за сеа.Уште многу ни треба за играта да биде перфектна.Уште не сме до она ниво кое може да се каже можеме шампиони да бидеме.

Со добра игра и стабилност работите се ќе си дојде на место.

И покрај победава, мора да се подобриме.
Во одбрана мора да се стабилизира играта. Денеска лошиот ден на Луиз и тоа како можеше да ни однесе 3 бода. Бертанд одличен денеска,исто и Тери.
Средината топло,ладно ни е.
Мата е вон форма,кој сака и колку сака нека труби.
Хазард,се надевам дека ќе продлжи како денеска. Вилиам игра добро имаше шанса да забие но некако споро реагираше. Исто и Лампард кога ја прима топката ја успорува играта. За Оскар нема што да зборам:pipi:
Ето, се трудеше и го постигна првенчето. Штета што не изреагира подобро при првиот гол на Хазард, тој беше причината поради и која го дадовме тој гол.
Не очекува сега гостување кај Шалке на кој мора да се игра на победа,исто и наредна утакмица против Сити дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom