Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Супер одиграно. Цели 90 минути ја контролираа играта, Стеауа не мрдна. Конечно не застанаа да го бранат водството него играа ко што треба до крај.
Мата и Оскар треба да играат заедно, ама Оскар на местото на Лампард, а сега има можност да се случи тоа поради повредата на Ван Гинкел.

Е вака сакам да играме. Браво! И рековте Лампард слабо голови во последно време, huh bitchez? Генијалец.
Ова беше тимот што лани ни отчита лекција бе?

Шурле outstanding (y)
Рамче :cuc:
Шо нешо викахте Лампард одамна гол не давал... јак гол даде
Ниска по земја за глава и гол :D:D:D
Ми се свиѓаше како играхме оваа утакмица, Шурле моментално е во подобра форма од Азар. Одличен беше, имаше неколку добри дриблинзи и продори, и добра игра во дефанзива (y) 3 поинтс што е најбитно :)

Конечно нашата игра да личи на нешто, и да не биди без компасна. Ајде ајде, има надеж за тимов. И второто со Тотенхем беше супер, да не ја ебеше тоа копилето со безвеза картонот, ќе му ја свртевме на кокошките. Сега со Норвич мора 3 бода.

После првото коло, конечно изигравме меч како што доликува. И тоа на гости. Цврсто на земја и на ист начин против Норич.

Гостинскиве дресови ми се допаѓаат. Впрочем сите се подобри од оние црните. Тие треба да се исфрлат од употреба. Немаме никаква поврзаност со таа глупа боја. И секогаш кога играме со нив, не победуваме. Баш тоа сум запазил.

Него Френк слабо нешто голови во последно време.
:cool:
Мора малце критика. :icon_mrgr:

Одлично...
Рамче кине, секоја чест за финишот. Кога ќе ми текне какво дрво беше кога дојде, а сега ни е можеби најбитната карика во тимот. Секаде го има, трча по 15 км, одзима, дрибла асистира постигнува голови. Злато вреден играч.
Реков јас дека супер ќе ја игра позицијата дм. :)

Ширле изненади позитивно, ете и тој имаше мал проблем со адаптација. Првите неколку натпревари беше просек.
Реално да збориме повеќе покажа од Хазард и заслужи со играва денес да биде избор пред Хазард во недела.

Да ги издвојам Чех, Тери и Бане кои според мене би добиле 8.

Френки веднаш ме демантираше со 205-ка, можеби малце е истрошен, но Френк е Френк и кога е надвор од форма тој постигнува голови. Роден победник.

Сега во недела да ги плесенеме исто така убедливо Норвич, и да им ја затне устата Мурињо на искомплексираните Англиски медиуми.

Првпат сезонава да дадеме повеќе од два гола.
Добро е тоа, само што мислам дека повеќе е заслуга на Ѓорѓиевски. Каков беда од натпревар изигра, ни еден дуел не доби со Ширле...
Рамирес :нинџ:

Можеби немаме достоен ЦФ, но затоа имаме машинерија од везен ред, конечно да проработи и за лепе очи фудбал да видиме малце. :)

Samo da se prodolzi vaka i ke bide super... Odlichno izigrano. Neka go stavi nekoj golot na Frank.

^Имаш погоре.
бтв, те и од Aзар и Mата
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 23:56 ---
schurle+and+mou.gif

Samo da se prodolzi vaka i ke bide super... Odlichno izigrano. Neka go stavi nekoj golot na Frank.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom