Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Углавно тој е тој, контролира се игра цело време, шансе да се прими гол сведени на минимум освен едно глупирање на Луиз куде што Чех требаше да изиграва центархалф, Ето слаб, Торес се повреди ама не е голем штета, жал ми е за Геоергиевски, Рамче , Шурле и Лампард 10-ка .

Џорџевски :pos:
Солидна игра,Шурле го силува Џорџевски по левата страна.Засега Оскар најлошо делува (n)

Факт е дека после Дрогба, ние немаме напаѓач. Голема екипа, мора да има напаѓач од светски калибар. И ќе се мачиме и сезонава со истиот проблем.

Вака треба со вакви екипи, директни и да знаеме што сакаме. Сега се е во наши раце, можеме да го диктираме темпото по наша желба.

Шурле одличен, моментално во подобра форма од Хазард. Мило ми е што го имаме во тимот. Рамирес исто така добар полувремево, Оскар и Мата како да се гушат. По не знам кој пат, Мата не е за крило, не е ни Оскар. Наместо Лампард, можел да го убаци Бразилецов, ама пусти инает.

Според мене Луиз најлош, многу е несигурен кога излекува на топка.
Мата 80% беше на крило, останатите 20% се менуваше со Оскар.
Веднаш се осеќа разлика кога е на Ам позиција, далеку по опасен и попродуктивен.
Асистенцијата за Ето беше врв.
Мислам дека е време да престане Мурињо да се инаети, очигледно е дека е поквалитетен од Оскар на таа позиција, плус Челзи изгледа по опасен.
Или нека го враќа назад Оскар место Френки или нека игра крило.

Него Френк слабо нешто голови во последно време.

So far so good. Одлична игра, ова се бара, и се надевам дека вака ќе се игра и во следните мечеви.
Би го издвоил Луиз како катастрофа, не знам која е причина ама се послаби и послаби партии пружа, ептен сум разочаран.
Шурле е добар, ама преголем зицераш и сератор. Усра неколку акции.

Интересна работа имам забележано кога играат Тери и Луиз заедно. Луиз ја користи брзината за да го задржи противникот доволно долго за да може Тери да покрие... Тери за 1 на 1 директен дуел со противник е измислен сега за сега за Луиз...

Се надополнуваат еден со друг, но честопати се прима гол заради ненавремено покривање од Луиз.

Рамирес е во феноменална форма.
Шурле и Мурињо да не се у врска нешто ?
Рамирес немам зборови.

Па Ширле е донесен најверојатно по барање на Мурињо.

^ Со Бане заедно :D

Криво ми е што Есиен не игра почесто сезонава. Не ќе беше лошо наместо еве Лампард да играше денеска.

И што вака ги заборава замените Мурињо ?

Еве сега само што пишав Азпи влага :D
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 22:23 ---
Мекехран во 61 влегол за Ватфорд, во 65 примиле гол :mad: :ROFLMAO:

Мата излегува од игра. Ете Мурињо сака да го уништи :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom