Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Него не знам што бидна работава со Руни ? Мурињо убаво му кажа дека го сакаат а овој уште се мисли не знае дали сака или не, а се гледа дека нашиве ќе загризат за да го купат пошто ни треба напаѓач. Читав некаде дека готова била работава само Руни да потпише и готово, а и гледав на Скај Јунајтед ќе купувале некој друг играч бидејќи Руни ќе си иде, а наш агент сме имале пратено во Лондон да се договори со агентот на Руни, ама агентов на Руни, наваму не е битно што пишувам бидејќи сите престанаа да читаат уште кога прочитаа дека некој уствари сеуште се замара со играч што нема да дојде, а некои и сфатија дека постов е пародија на постовите на џизерот, а некои и сфатиј дека и Вејн Руни напишал на Твитер дека веќе не е играч на Јунајтед така да јас очекувам кај и да е деновиве да дојде пошто штом Мурињо загризал сигурно ќе дојде а и башка баба му на Вејн лошо го сонувала деновите така да стварно не знам до каде е стигната работата и зошто никој не збори за Вејн деновиве.

Мата, Азар, Оскар, Шурле, Вилијан, Де Брујн, Рамирес, Лампард, Есиен, Микел, Ван Гинкел.

11 играчи за 5 места во прв тим ... баш ме интересира кој колку ќе изигра:cautious:

Него Ба остана така ? А сите го избришаа :ROFLMAO:

Мата, Азар, Оскар, Шурле, Вилијан, Де Брујн, Рамирес, Лампард, Есиен, Микел, Ван Гинкел.

11 играчи за 5 места во прв тим ... баш ме интересира кој колку ќе изигра:cautious:

Мурињо си кажа дека сака тим со 22 играчи. Ти воопшто не треба да се замараш.
-Generic одговор на темава месецов.

Ама ако, како и што реков завчера (еј за 2 дена по мое дојде) моето заврши сега пцујте и мајки и шајки. А и знам дека некој ќе ме цитира со дебилна логика да ми докаже дека ја уствари сум грешка.
А не сум.

Не ве читам веќе вечерва. Зборете што сакате. Се читаме утре :love:

Топ сме, освен позајмицава на Лукаку, друго све е добро. Сметам дека требаше Ба да лета, не го бива за во Челзи, едино што нема да јаде гомна кога ќе дреме на клупа, е за тоа е добар.
Десно - Шурле и КДБ, лево - Хазард и Вилиан, плеј - Мата и Оскар. Не знам што не ви е јасно овде?
ЦМ - Лампард/Гинкел.
Деструктивец - Рамче/Есиен/Микел.
Лев бек - Кол/Бертран:confused:
Централно - Кехил/Луиз и Тери/Калас.
Деснен бек - Бане/Аспи.
Не ми е јасно што се буните, топ тим имаме освен што немаме замена за Кол.

Не, мора да ја расипат целосната слика на крај, мора. Како нешто да ги тера одвнатре.

Тотално сум разочаран од оваа одлука, да се даде Лукаку на позајмица во Евертон. Крајно лицемерно и несериозно од клубот, тренерот и останатите. Ќе ви кажам и зошто е лицемерно.
Имено, пред 1 месец, кога беа подготовките, Мурињо излезе јавно и кажа дека Лукаку и останатите двајца Калас и Де Брујн, нема да одат никаде, дури ни на позајмица и дека смета сериозно на нив, за претстојната сезона. Излажа!
Второ, Стив Кларк, еден месец пекаше за Лукаку, ама не, нашиве беа концизни дека Лукаку не е за на позајмица и дека ќе остане во клубот.
Па ако планирале да се ослободат од него, зошто тоа го прават 1 саат пред затворањето на трансфер периодот, како последни мамлази и зошто ако мислеле да го дадат повторно на калење, не го дадоа во ВБА кај нашиот Кларк и во тимот каде што имаше фантастична претходна сезона?

Момчето промашува пенал, Челзи го губи СуперКупот, скршен, не можеше да се соземе, додека други дечки си се смешкаа по терен и најдобро нешто што може да му ја дигне самодовербата и да го направи посилен е... погодите што? Позајмица во ебаниот Евертон. Ни помалку, ни повеќе. Е сега ставете се на местото од Лукаку и размислете како би се чувствувале вие.
Нема да ме чуди сега тој да е исфрустриран и разочаран, што е сосема очекувано и нормално, кој не би бил, на ваков мамлазки начин да го шутнеш.
Да знаев дека доаѓањето на Ето значи заминување на Лукаку, никогаш нема да го одобрував тој трансфер.
Само да спомнам, Руни заигра во Јунајтед на 20 години, исто колку што има Лукаку. И тоа на дебито, значи ДЕБИ, само што дојде од Евертон, даде хет-трик против Фенербахче. Ама тогаш Фергусон сигурно не планирал Ларсон да го игра пред него.
Имав едно мислење околу Лукаку и неговиот статус во тимот, со тек на време тоа ми се промени, како што спомнав прееска.
И што? Ќе има можеби пак јака сезона во Евертон, пак ќе постигне 20 голови, наредна сезона ќе се врати и пак на позајмица. И така ќе го шетаме, додека не му скурчи.
Клубот за жал, нема никаков однос кон тие што вредат и кон играчите. Прво беше случајот со Алекс и Анелка. После со Малуда, ете сега на многу подмолен начин, го шуткаат и Лукаку. Детето е деклариран фан на Челзи, сега во денешно време, многу ретко има такви кои играат за клубот со срце и од таквите никогаш не можеш да бидеш разочаран. Ама... ете го, Самуел Ето.

Кој две години играше во полу-професионална лига, да, да, таква е Руската, не се залажувајте, кој има 32 години и не е баш во цутот на младоста и прашање е дали ќе може да направи некое чудо. Од друга страна пак ги имаш, Ба и Торес. Првиов неконстантен, вториов дрво некастрено, за кое чекаме некогаш пак да процути. Во неговата трета сезона во Челзи.
И 50 голови да даде, нема воопшто да се потресам, затоа што по некоја природа, тоа и треба да следува од него. А, 50 нема да даде, дали ќе даде половина од тоа.

Не знам, разочаран сум, највеќе од Мурињо. Затоа што испадна лицемер и лажго, ајде Гурлај и Бак се такви муљатори од претходно, ама да се разочараш од омилениот тренер, не е баш многу пријатно. И многу сакам наредна сезона да не одјебе и да си замине, па тогаш нека се чешаат и нека му продолжат договор на Ето.
Можеби за вас е една обична позајмица, за мене е многу повеќе од тоа.

Тимот си е одличен, само нема кој да клавет головиo_O
Ето.
Сериозен сум. Очекувам Мурињо најмногу шанса да му даде на Ето (а дали ќе си ги искористи шансите тоа друго). Од Ба не очекувам многу голови али сигурно ќе дава голови на екипи како Вила и слични на нив екипи.
Торес е мистер икс. Ни Баба Ванѓа, а ни Иван Исцелител не можат да претпостават што ќе прави сезонава.

Искрено и јас очекувам најмногу од Ето. Знае да се намести за разлика од Торес, знае и добро да заврши за разлика од Ба(исклучок голот против Јунајтед:cuc:)

Лукаку го дале?
Па не се нормални.. Голема грешка на Мурињо
мада сеа боље ќе си го стаам во Фантази ќе си гази пак..

Крајно сум разочаран, особено од Моу. Никад нема да го простам ова, ниту да го заборавам. Лицемерни гомна.

На позитивната страна Лукаку иде само на позајмица...сега за сега.

Него нешто што најдов за Мата:

Chelsea FC / PSG : Mata Update . Do not listen to any more news regarding Mata .Chelsea pulled the plug a few hours ago . The deal was not even managed by the club itself . Zahavi and his team have been working all day but apparently never received the GO from the board . Mata and his family were told everything and contrary to some press NEVER told CFC He wanted to go . PSG was willing to offer 42M + 5M variables !

Него во вакви моменти ептен ми фали Фантом (па и двата фантома) на форумов.

Сеуште неможам да се помирам со фактот дека Лукаку ни отиде поради Ето, Ба и Торес. Поради 3 гомна смрдливи, пропуштивме дијамант. Да ти ебам и Мурињо, и цела Управа, ебете се у гз гомнојадци лицемерни. Сеедно ми е веќе што ќе направи тимов, нек се гони у ПМ. Лицемерни.:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom