Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Него се пензионирал Деко а никој не спомнал.
Солиден играч, вршеше работа кај нас.

Јас споменав 3 страни назад мислам дека беше, напишав нешто и одма после видов на фб дека се пензионирал Деко, па го едитирав :)

Реков јас дека Вилиан ни е последно засилување,од Руни кренав раце уште одамна.

Руни немало сам да побара трансфер? Ако ако, нека скапува во Јунајтед. И онака не ни требаше, дрво е, само место ќе зафаќаше во тимот, а и голема плата ќе зимаше. Незнам ни зошто имаше интерес од Челзи. Дрво дрвосано. Торес >>>>>>>>>> Руни

^ Баш ме интересира колку ќе те сфатат сериозно и ќе те цитраат "ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ?!?!?"

Добро ќе биде сега Ето да заврши негде на друго место па ние да останеме со троицава што ги имаме (освен ако во меѓувреме не го дале некаде Ба :@ :@ )

Абе Мурињо рече дека има повеќе резервни планови. Е сега само да видиме дали Ето е втора опција после Руни или ќе изненадат со некој друг. Мислам дека ќе дојде уште еден напаѓач деновиве. Јас сум само среќен што се спасивме од Руни, каква утка ќе беше тоа...сигурно ќе конкурираше за нај промашен трансфер во историјата на фудбалот.

Ако се точни шпекулацииве ваљда Ето за 2милиони и кој знае колкава плата.
Ама пак попаметно би било да си остане Ба него ли да дојде Ето.

Mourinho's assisant, Faria: "There was a €60m deal agreed for Rooney to sign after yesterday's game, but Man United didn't honor their word. Man United asked for more money/Mata, which Chelsea refused immediately. Rooney won't be moving to Chelsea"

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Нека го продадат Мата, и нека му продужат на Лампард уште 5 годишен договор, гази дечкото.

Mourinho's assisant, Faria: "There was a €60m deal agreed for Rooney to sign after yesterday's game, but Man United didn't honor their word. Man United asked for more money/Mata, which Chelsea refused immediately. Rooney won't be moving to Chelsea"

:ROFLMAO::ROFLMAO:

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Управо наша што си на небесата нека се свети името твое нека биде вољата твоја :cuc:
А јас мислев нашите се глупи :cuc: Да ти нудат 60 милиони за Руни и да кажеш "Пер малце се, што знам некако Руни до сега изигра една од најневеројатните сезони во последни 20 години, па покрај 60м. може да ни го дадете и најдобриот играч во сезоните во кој што освоите Европски титули" треба да си :

A) Не во склоп со реалноста

Б) Да го сакаш Руни како син

А со оглед на тоа што Руни пред некоја година бараше да си иде пак треба да не си во склоп со реалноста да го обожаваш и да одбиеш 60м.

Можам да замислам уште колку дебилни трансфери сме се обиделе да направиме низ годиниве ама за цела среќа пропаднале. Овие ако не понудиле 100м за Модриќ пред некоја сезона еве на..

Абе ова онака кружеше по твитер и интересно беше па го постирав. Не верувам Руи стварно да кажал нешто вакво :D

новото засилување со срека.
1236258_10200670402939506_422238552_n.jpg

Е да и мене не ми е за верување.

Man United asked for more money/Mata, which Chelsea refused immediately.
Сигурно нашиве се мислеле дека се малце. "Што знам...некако ми изгледа дека е не фер договорот...ми изгледа како да ве мамиме...многу ефтино некако ќе ви го земем Руни....а и Микел да ви го дадеме ? "

Сигурно не било "refused immediately" :ROFLMAO:

И тоа од лошо место ми е изгледа копирано. Точното беше изгледа less money/Mata :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom