Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А ја што да правам ако не потпише ? :D

Него за Руни се двоумам. Ако не потпише ќе биде добро, ама ако потпише ќе може да се види колку сум бил во право.
Ај ќе почекаме до 1ви Септември и после кога нема да потпише ќе бидете разочарани :D
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:23 ---
Него со формацииве да земе некој со четките и кантите на пеинт една формација да нацрта не ќе е лошо :D

Леле какви муабети се вртеле тогаш подобро што не сум бил член на форумов.
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:31 ---
Инаку еве кои 11 играчи (по позиција) добиле најмногу време на турниров:
xybfKSI.png
Не тропам значи за тоа дека Оскар ќе игра позади шпицот. Може и јас грешам, експериментира Мурињо и верувам дека ќе го искористи максимумот кој каде да игра.

Дојдеа од т-мобиле денеска интернет да стават на комшиите, и сега мене ми е 0.51 mbps, a пред 2 дена скоро 6 беше. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Маани што не можам да гледам утакмицата, не можам ни головите да ги гледам :(

Od 1 ili od 2 igraat ?:confused:

Од два.

Инаку овој Никац си се оправда, да не останува до касно. Океј, ако веќе почнавме, ја нема да ја гледам утакмицата, ќе перам со моите теписи.
Добро, тепих и две помали чергичиња.

Ќе останам на форумот до 4 и ќе читам кој како играл ;) ќе ставех скриншат ама неќе да го аплаудира тој формат...

Сепак ќе се обидам ако не ми копа, ќе ја гледам, ама немам живци секоја секунда да ми копа :D
--- надополнето: 11 август 2013 во 01:00 ---
Сеа пробах на еден стрим, на мал екран ме ми копа, на голем ми копа. Ќе ја гледам на мал екран тогаш, само за инат на Geezer :D

Утакмицава е последен тест пред новата сезона.Следат тешки утакмици,Хал и Вила дома,очекувам две големи победи со разлика од 3+ гола,ама одма после неколку дена против Јун. на гости и Баерн во Супер куп.Искрено сакам да го освојат Супер купот,бидејки лани Атлетико не потопија.
Сакам Руни да дојде,Ба,Торес и Лукаку не се напаѓачи од светска класа,ама проблемот е формата на Руни,да не испадне пак ко со Торес(скраја да е):confused:

Geezer рече од 2 :D Коку ле са само досадни тиа стримови со 250 реклами додека да се уклуче сликата :mad::mad::mad:

Бреакинг њус: Руни на твитер веќе не е опишан како играч на утд. Geezer што имаш да кажеш во врска со ова?

Бреакинг њус: Руни на твитер веќе не е опишан како играч на утд. Geezer што имаш да кажеш во врска со ова?

Твитер е за будали, не знам како може тоа некој да го користи. Уствари, ако Твитер знае да пере теписи, тогаш ќе кажам нешто во врска со тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom