Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Толку им набил комплекс Мурињо на навивачиве од Реал што слават на пријателскава ко ЛШ да освоиле:icon_lol:
Одбраната многу лоша, второ полувреме не се знаеше цел концепт кај тера.
Мозес трчаше едино и толку. Прво не го гледав оти спиев,незнам што се дешавало.
Ако ова малце воспитни е, пошто со млад состав игравме да си знаат што ги чека.
Хазард бил дух на утакмицава (n)

Ете, дочекав да видим дека и тренер на една екипа им набил КОМПЛЕКС на неговите навивачи.
Тоа ти е, зборов почна да се користи и кај што треба и кај што не треба.

Иначе добра утакмица, спортски поздрав па да се надевамо дека и у финале ЛШ ќе ве плеснемо исто, да го боли појќе Мурињо :D

Ете, дочекав да видим дека и тренер на една екипа им набил КОМПЛЕКС на неговите навивачи.
Тоа ти е, зборов почна да се користи и кај што треба и кај што не треба.

Иначе добра утакмица, спортски поздрав па да се надевамо дека и у финале ЛШ ќе ве плеснемо исто, да го боли појќе Мурињо :D
Јебига почнавте со постови ебиго Мурињо, дупи му ја жената, дај му го на уста и такви работи што ми немаат логика мене. Мурињо додека беше тренер на Реал даваше 200 посто од него за екипата.
А иначе комплекс настанува при морален конфликт кај што некои фанови на Реал кој неможеа да го прифатат Мурињо таков како што е, па поради тоа имате очигледно трауми,емоционален шок и слично и се исфрустрирани од истото тоа.
На убо место си е зборот пишан.

Јебига почнавте со постови ебиго Мурињо, дупи му ја жената, дај му го на уста и такви работи што ми немаат логика мене. Мурињо додека беше тренер на Реал даваше 200 посто од него за екипата.
А иначе комплекс настанува при морален конфликт кај што некои фанови на Реал кој неможеа да го прифатат Мурињо таков како што е, па поради тоа имате очигледно трауми,емоционален шок и слично и се исфрустрирани од истото тоа.
На убо место си е зборот пишан.

Нека го тренира сеа правиот Роналдо oh wait what? да биде ПРЕВЕДУВАЧ. Може да продужи со неговите коментари сеа,убаво му кажаа не плукај таму каде што си јадел. Ајде поздрав

После немаме комплекси нееее:icon_mrgr:
Мурињо беше изеден од дволични навивачи уште додека беше во Реал и покрај тоа што ја слезе Барса од тронот во Шпанија пак не ви чинеше. Али ај не е место ни тема за тупење овдека.

Не го гледав зошто не сум вистински фан на Челзи се знае тоа пластика си е пластика . Гледав харлајтс и добри голови . Од тоа што видов можам ова да го речам ова заситени Челзи а гладни Реал , иако Мурињо непара беше задоволен на моменти . А Рамирес против шпанскиве гиганти да ги речам е машина невидена до сега :

Рамирес вели : ВО МОЈ СТИЛ ....

се знае тука беше филингот.

Него ЛАМПАРД. Може се помалце и помалце ќе игра, ама човекот е роден за да дава голови. И ноќеска имаше неколку одлични шутеви и сезонава сигурно пак регуларно ќе си дава кога ќе е во игра :cuc::cuc::cuc:

Среќа нивна не работат рефлекторите, има да ги ебете од А до Ж ....

Еве ги бе... сега ке почне сексот... таман, кога никој не гледа :)

која мизерија и напатена душа си....................................(точкиве ти се финале :pos::pos::pos:)

иначе добро младо тимче имате, посебно впечаток ми остави Ван Гинкел и среќно во новава сезона со Жозе барем вашите знаат колку е голем како тренер и човек секако

Уште пред да почне утакмицата сум заспал :mad:. Читам дека Ван Гинкел бил одличен, и голот на Рамирес многу добар, но можеби и требаше да изгубиме, за да не стекнат преголема самодоверба и да се опуштат, те ги тепавме реал сите ќе ги тепаме. Јас не се нервирам што изгубивме, сепак реал има повеќе подобри поединци од нашите. Читам и дека Азар се изгубил... не му е прв пат, и претходната сезона имаше такви утакмици кога се губеше, од него очекувам да ја подобри својата игра.

'I don't know if David Luiz and Mata will be back for Roma, they have some small problems, Mata a new one and David Luiz a problem he had in the past, a muscular injury he had before the Champions League final.'

970700_191482937694565_1266553048_n.png

Legend :cuc:

За мечот вчера,заслужено изгубија,Реал има многу подобар тим,го имаат Роналдо,а Челзи Лукаку и Торес...И да некој викаат Хазард дух,според мене добро играше,само малку себичеше,ама неможеа да го задржат.И навивачиве на Реал и на другите клубови не ги свакам.Ко ЛШ да е,а па највише ме нервираат фановите на Барса кој до вчера Роналдо им беше нај омразен играч,а сега"Тоооо Роналдо":tapp:А забораваат како ги затна на Камп Ноу во 2012...
--- надополнето: 8 август 2013 во 14:19 ---
Го заборавив Рамирес.Каков гол еј,какви лобови дава,каква брзина,мегу тројца играчи на Реал :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom