Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1012199_538091226257231_1053485392_n.jpg

:cool:

Да бе 4 гола даде, ни мање ни више на едну утакмицу и тој сс Тахити или кои и да бесва!

Не зборам за Шпанија, туку за игрите што ги покажа во Челзи.
Беше еден од најзаслужните што освоивме каков таков трофеј сезонава.
Последните 2,3 утакмици во пл ги изигра солидно, задната постигна и гол.
Не можеме да очекуваме 50 гола од него, но ете барем се подобри колку толку кога дојде беше дрво невидено.

Него купов нема да го пренесува ниедна телевизија. Рачунав на Спорт Клуб ама ништо. Баш ќе беше интересно за гледање, пренесуваа Азиски куп, а овој куп е 10 пати по интересен. :facepalm:

На една фан страна на Челзи на фб(We Love You Chelsea Yes We Do), со гласови од фановите се избра оваа формација 4-2-3-1:
Cech;
Azpi, Luiz, Terry, Cole;
Ramires, Lampard;
Hazard, Mata, Kevin de Bruyne;
Lukaku
Според мене оваа формација е најдобра, кажете ја вие вашата да прокоментираме нешто колку да не е без ич.

^Без Ивановиќ никаде, а за составот целосен понатаму...

КДБ изигра 2 утакмици одлично и одма го ставивте место Оскар.:D

КДБ изигра 2 утакмици одлично и одма го ставивте место Оскар.:D

Јас го кажувам составот што го го избраа на страната, а воедно тој е и составот што би го избрал, можеби Ивановиќ или Кејхил место Тери, а за Кевин Де Брујн, го пратам и за репрезентацијата а и кога играше како позјамен во Вердер Бремен сум го гледал не сите утакмици ама доволно за да кажам дека подобро би се снашол на позицијата десно крило. Можеби на Оскар десно крило и не му лежи многу, можеби тоа не му е природна позиција. :)

И јас сум Брујн да се игра десно и да се ротира со Мозес, а Хазард со Шурле.
Оскар да се повлече назад кај што игра Френк или пак по потреба да се ротира со Мата.

http://0.mk/62962
Мурињо воодушевен од Траоре, бара да му се издаде работна виза.

Jose: I’m Not Scared To Use My Kids v City

JOSE MOURINHO says he is not scared of pitching his Chelsea kids in against Manchester City’s big-money buys.

City have spent more than £83million this summer on Stevan Jovetic, Alvaro Negredo, Fernandinho and Jesus Navas.
But Mourinho is ready to use his Stamford Bridge boys in the title race.

The manager said:
“Any time I had young players with conditions to become top players and play for the first team, I did it.

“At Porto, Carlos Alberto is still the youngest player to score a goal in a Champions League final.

“In Italy — Davide Santon. He is now at Newcastle but at 17 he was playing for me at Inter against Man United in the last-16 of the Champions League.

“Here at Chelsea it was Claude Makelele on the bench and John Obi Mikel, at 18 years old, playing.

“So any time I have the chance, I’m not afraid to go for it.”

На една фан страна на Челзи на фб(We Love You Chelsea Yes We Do), со гласови од фановите се избра оваа формација 4-2-3-1:
Cech;
Azpi, Luiz, Terry, Cole;
Ramires, Lampard;
Hazard, Mata, Kevin de Bruyne;
Lukaku
Според мене оваа формација е најдобра, кажете ја вие вашата да прокоментираме нешто колку да не е без ич.

Тешко Лампард редовно да игра.А и Тери мора да се врати во форма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom