JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
 - 29 ноември 2010

- Мислења
 - 6.801

- Поени од реакции
 - 8.600

Ако Шрек сака да дојде и побара трансфер нема што да праат МанУре, 30 милки и наш е, само прашање е дали вреди сето тоа замарање за играч што е вон форма.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Шрек сака да дојде и побара трансфер нема што да праат МанУре, 30 милки и наш е, само прашање е дали вреди сето тоа замарање за играч што е вон форма.
Делчевец ?Абе Europian Champions бевме тогаш, еле?

Aj доинформирај се...
Професионалец е тој, уште од март април почна да се буни ама си играше мотивирано и посветено. Колку што можеше де, од дебелината. Ако остане, ќе продолжи да си игра, само што ми изгледа дека ќе го одработи договорот до крај и ќе го пуштат како слободен агент.Зарем МанУре ќе му дава повеќе од 200к на дебелото, а овој ќе си го лади и ќе си игра голф? Значи ако стварно несака да игра во тој клуб ондак нема што да му прават, со сила ќе го држат? Али ја ипак мислам дека ова е уше една прича на дебелото за да го добие тоа што го сака, исто како последниот пут коа бараше траснфер за да му ја покачат платата.
Професионалец е тој, уште од март април почна да се буни ама си играше мотивирано и посветено. Ако остане, ќе продолжи да си игра, само што ми изгледа дека ќе го одработи договорот до крај и ќе го пуштат како слободен агент.

еден колега од факс за Челзи што е лајкнал слика од фан страна ваша, од свадбата на Кејхил. Морал ли бе розева машна да фукне, ко деверуша е![]()
еден колега од факс за Челзи што е лајкнал слика од фан страна ваша, од свадбата на Кејхил. Морал ли бе розева машна да фукне, ко деверуша е![]()
Зошто бе, супер му еСвадбата на Гери Кејхил
Прегледај го приврзокот 68702

За оваа слика збориш ?еден колега од факс за Челзи што е лајкнал слика од фан страна ваша, од свадбата на Кејхил. Морал ли бе розева машна да фукне, ко деверуша е![]()
Делчевец ?![]()