Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ми се смешни нашиве портали, као демек договорен е Де Роси, аман веќе. Не е вклучен за подготовките затоа што има продолжен одмор поради купот кој го играше Италија, ако некој овде стави линк за Де Роси ќе го ишамарам.:D

Да не знае некој кој е типчево? Валас? Мада по сликиве од нет, не ми личи на него.
934605_617544881597155_1680694091_n.jpg

Нели не беше повикан он? :D Демек требаше да биде дел од трансферот на Де Роси (позајмица во Рома).

Значи имаме сега и опција за ротација со Азпи по десна, што значи дека Бане иде централно. Најс.:love:

Ја све мислам дека Валас ќе иде на позајмица, ама да не би било лошо да остане во тим како ротација за Азпи.

Него ептен лошо што до сега не немаат поврзано со лев бек или централен дефанзивец пошто тоа во моментов најмногу ни треба. (т.е. не баш во моементов, али ни треба :D )

Многу млади таленти имаме бе у пм :D.По мене треба да се донесе некој позрел играч,да не излезе на крај каша попара работава.

Брума и официјално во ПСВ. (не знам дали имаме ние некаков ќар од ова, ако се дознае некаква сума нека пише некој)

Лев бек ни е најранливо, шо е ова Ешли неколку сезони константно игра и нема никаква конкуренција и кога ќе се повреди тешко нас е.:rolleyes: Овие се запнале за Хулк, Кавани и шо знам јас кој и ќе фрлале 50+, посебно за Хулк за мене е тежок просек и нека дремит во Зенит. Добро е шо не го зедовме лани.

Морав да одам 10 дена да ја средам ситуацијата со тимот. Мислам дека добра работа направивме таму заедно со Давор.

Ван Гинкел и Шварцер. Првиот го немам гледано ама како што читам интересен играч е и може да излезе нешто добро. Вториот одма на сите ни беше желба и највеќе за него притискавме таму за да се земе.

Може да се рачуна дека веќе имаме 7 (седум) нови засилувања за сезонава. Шурле, Ван Гинкел, Шварцер, Лукаку, Де Брујн, Калас и Валас (доколку останува иако ми спомнаа нешто за позајмица). Тимот изгледа добро, Марин и Ромеу од побитните играчи на позајмици кои може многу да им помогнат. Е сега дали позајмицата на Ромеу отвара можност за трансфер на Де Роси незнам, ќе видиме таму што ќе се направи и останува уште напаѓачката позиција која и вака според мене е добра со Торес, Лукаку и Ба. А за да се земе друг ќе треба некој од овие да се продаде, а опциите баш и не се нешто многу добри.

Уште малку останува за првата пријателска. Едвај чекам.

Ја све мислам дека Валас ќе иде на позајмица, ама да не би било лошо да остане во тим како ротација за Азпи.

Него ептен лошо што до сега не немаат поврзано со лев бек или централен дефанзивец пошто тоа во моментов најмногу ни треба. (т.е. не баш во моементов, али ни треба :D )

Абе централен дефанзивец не ни треба нешто премногу. Далеку од тоа дека овие што се во тимот се лоши, туку лани често беа некоординирани. Ги имаме Луиз, Бане, Тери, Кејхил и Калаш кој останува. Луиз по потреба ќе игра ДМФ, Бане со Ацпили ќе ротираат на десно. Лев бек да, пример Лук Шо кој може да остане годинава во Саутемптон, а после полека да го заменува Кол. (на менаџер е ѕвер, веќе од 2015 ми станува првотимец :D)

Морав да одам 10 дена да ја средам ситуацијата со тимот. Мислам дека добра работа направивме таму заедно со Давор.

Ван Гинкел и Шварцер. Првиот го немам гледано ама како што читам интересен играч е и може да излезе нешто добро. Вториот одма на сите ни беше желба и највеќе за него притискавме таму за да се земе.

Како не си го гледал, а си го купил, ти изгледа си ги зимаш играчите по принципот еци пеци пец..... :ROFLMAO:
Иначе ја поздрави Ева од мени и змејси или тешка работа ?

На сликите овој Валас многу изгледа физички јако, ке видиме како ќе се покаже на подготовките, али има добра градба како за бек.
Хм терминтие од турнејата во Азија ептен се за никаде не ми одговараат за гледање ама баш ич, кој ќе се ебава со торенти или снимки. :mad:

Абе централен дефанзивец не ни треба нешто премногу. Далеку од тоа дека овие што се во тимот се лоши, туку лани често беа некоординирани. Ги имаме Луиз, Бане, Тери, Кејхил и Калаш кој останува. Луиз по потреба ќе игра ДМФ, Бане со Ацпили ќе ротираат на десно. Лев бек да, пример Лук Шо кој може да остане годинава во Саутемптон, а после полека да го заменува Кол. (на менаџер е ѕвер, веќе од 2015 ми станува првотимец :D)
Тери е стар,Луиз киксира,Бане ќе треба да го игра секој меч сезонава меѓу десен бек и централен дефанзивец што би се рекло кај и да е ќе се повреди, за некоја година и Кејхил ќе отупе а Калаш дур не изигра натпревар не го ни рачунам.

Во моментов не ни треба ама од година или таа по тоа и те како ќе ни треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom