Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam nekoj da naprai slika u koja ke gi ima Lampard i Terry kako go digaat trofejot u Liga Evropa i Champions league kako dve spoeni sliki taka.... I dole da pishuva we know what we are....

tumblr_mmuzzfMjGm1qml812o1_500.jpg

Еве една...

Е за овој човек колку ми е мило не сте свесни верувајте. Се и сешто помина а тој си остана во Челзи. Нит се бунел, нит контроверзии нит ништо.

Од финалето лани:
WZgBsY6.jpg

Aко во Минхен беше ваков замислете каков ќе биде се направил во Амстердам.

Исто така интересен елемент на сликава е и градбата на Калу, никад не сум забележил дека ни бил еден од подобро градените играчи.

П.С. : Torres & Mata are currently holders of 4 major trophies: FIFA World Cup, UEFA European Championship, UEFA Champions League, and UEFA Europa League.

Also: Paulo Ferreira has won all 13 trophies with Chelsea in the Roman Abramovich era (3 PL, 4 FAC, 2 LC's, 2 Com Shield, 1 CL, 1 EL).

Не очекував дека ке се израдувам волку доколку освоиме Лига Евопа но,титула си е титула..
Making history,среќен сум што живеам во ваков период за Челзи..

Драгонов мислеше дека нема да приметиме што пиша и дека конечно си ги покажа неговите педерлуци. Латентен гејС!
Од цело славје, тој нашол во цицка Калу да го гледа :eek:

Ај нека ни е честита титулава и здавје догодина ПЛ да си ја вратиме кај нас.
Туку дајте некое линкче од прославава дали од јутуб дали некој торент да видам нешто зш овие од мтв талентине одма исклучија

Драгонов мислеше дека нема да приметиме што пиша и дека конечно си ги покажа неговите педерлуци. Латентен гејС!
Каква цицка бе? стомачните.
--- надополнето: 16 мај 2013 во 02:11 ---

--- надополнето: 16 мај 2013 во 02:11 ---

Што е битно бе, дел од тело. И ако веќе се фаќаме за тие работи, ја сум појше за стомачните на Ева :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom