Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Аспиликуета фала, 2 & 3+ ми бевте на тикет.

Бане цару, капа доле.

Кејхил, ми го врати срцето од пети во 94 минута.

Чех, речи су сувишне.

Торес, исто како и за дебелиот подоле. Браво за голот.

Дебели, не верував дека ќе кажам добар збор за тебе ама и ти имаш удел во ова што му се случува на Челзи. Незнам дали за твој инает играат толку добро, стрпливо, победнички, до последен свиреж, ама си го заврши твојот дел од работата. Штета што твоето минато има црна дамка врз тебе.
Ако не дојде Мурињо, мислам дека треба да му се даде уште 1 шанса на келнерчето.

поздрав

Луѓе никој не го пофали Бенитез,искрено јас сум задоволен од него и му благодарам за се што напраи за нас.Не е така лесно да освоиш било каков трофеј.
Иако знае дека ќе си замине човекот го напраи најдоброто за Челзи.
:cuc:

Benitez: 'The 2nd goal was something we practiced. We knew how they defended corners and David Luiz told us problems they have.'

Живееме во време кога Челзи ја испишува својата историја. И треба да уживаме во секој момент. Се фалат, имаме историја, имаме традиција. Гајле ми е за таа ваша историја која не сте ја доживеале. Што ќе ми е? За да се фалам на форум, а да ги немам доживеано тие успеси?
Па подобро да нема Челзи ниту еден трофеј до пред 10 години, но да го следам додека ги освојува, него да има 50 титули во лигата кои не ми се од никакво значење лично на мене затоа што не сум ги доживеал.

Уживајте!!!

Sent from space using Tapatalk 2

SL-Benfica-v-Chelsea-FC-UEFA-Europa-League-Final-1891958.jpg

Опа... уште една Европска Титула и шанса за поправен во Супер купот !!! :sneaky:
БДВ
431781_519323408135271_199590862_n.jpg
:cool:

Ајде честито нека ни е титула :)

Прво полувреме ептен беше досадно, ама второ го изгледав скоро цело на нозе :)

Торес прв играч во историјата што има освоено ЛШ,ЛЕ, Европско и Светско o_O

Mislev nema da se raduvam tolku za Liga Evropa, ama se izlazav... Sepak titula si e titula be, makar i kakva i taa bila...

Sakam nekoj da naprai slika u koja ke gi ima Lampard i Terry kako go digaat trofejot u Liga Evropa i Champions league kako dve spoeni sliki taka.... I dole da pishuva we know what we are....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom