Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титула дечки :D.Нека ни е со среќа.Каква вечер еј до последно не се знаеше ништо.Али на крај победи екипата и победи стрпливоста што ретко Челзи ја користел некад.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Тивки сте шампиони!!!
008.gif
Бане :drk:. Толку.

Уште еден показател дека Челси креира историја (ќе беше креирање историја и од ова финале да испадневме, но добро :D )

Chelsea are the first team in history to hold both the EL and CL trophies at the same time.

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

И што е најбитно, ги освоивме овие титули во последниве година дена, кога имаше милион претумбации, смена на тренери, нестабилна ситуација, заминување и идење на играчи.
Тоа е за пофалба! Значи полека се вградува таков победнички менталитет, каков што има Јунајтед. Не дека се мерам со нив, имаме уште многу за да стигнеме дотаму, ама полека-полека.

Морам да го пофалам и Бенитез. И за финалево. Пишав во прво дека лошо играме, ама се надевам дека тоа е некој негов план. Можеби и беше. Без ниедна измена, ладнокрвно.
Не го сакаме, ама мора да си земе и тој дел од колачот.
Браво дебели, не си лош тренер, не те сакаме овде и дојде во погрешно време. Најди ја среќата во друг тим, каде што ќе те ценат повеќе.
Фала ти за титулата, фала ти за ЛШ наредна сезона, фала ти за Луиз што го префрли во среден ред.
Тоа од мене, од Господ повеќе!

Не ми се пратил првичниот пост, па ќе го повторам:

WE KNOW WHO WE ARE, WE KNOW WHO WE ARE, CHAMPIONS OF EUROPE, WE KNOW WHO WE ARE!

GET INNN! IVANOVIC!

Кога игра Хазард, Мата е двојно покорисен играч...
Ептен се воиграни и укомпоновани, како Петок и Сабота. Штом едниот фати топка одма го бара другиот. Можат да прераснат во тандем на декадата ако продолжат да играат заедно барем едно 5-6 години.

Ајде честито титула уште овоа ни имаше останато од големиве трофеи.
Следната година овоа време да ја славиме во ПЛ заедно со Жозе :D:D

Ептен се воиграни и укомпоновани, како Петок и Сабота. Штом едниот фати топка одма го бара другиот. Можат да прераснат во тандем на декадата ако продолжат да играат заедно барем едно 5-6 години.

Не мислев на тоа, туку Хазард задолжително влече по 2, па и 3 играча на себе... Вака, Мата со Рамирес... Не штима...
Се виде и вечерва... Хазард го креира тој простор кој му е потребен на Мата да креира, асистенција или гол...

Не мислев на тоа, туку Хазард задолжително влече по 2, па и 3 играча на себе... Вака, Мата со Рамирес... Не штима...
Се виде и вечерва... Хазард го креира тој простор кој му е потребен на Мата да креира, асистенција или гол...
Да во право си и за тоа. Ама сепак и ова што го кажав е така.

Две асистенции имаше вечерва...

Прва година на Хазард и Оскар и оп одма титула :D.
Бане е мајстор на вечерта нема што!!

Го прашуваат Хазард, зошто дошол во Челзи, а тој им вика: - Зошто? Ете зошто!

И кренат носот! Цар!

А, да. И interim менаџери секоја сезона да имаме, титуливе сами си идат :D

Инаку многу ми е мило за Бане. Колку има придонесено за тимов изминативе години и сега тој е главна ѕвезда, го постигна победничкиот гол во финалето. Заслужи! И заслужува да биде капитен. После Тери, се надевам.

едит: кој ќе ми најде слика или гиф, од дечкото што беше постојано во кадар, што пееше, што се молеше, со тетоважите, има пиво на наредно гледање.

Сеуште ми е мака што не играа Тери и Хазард :(

Микел како се буткаше кога го креваа трофејот...:mad:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom