Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека треба да почне со Торес и Ба заедно :)

Официјално: Сер Алекс Фергусон се пензионираше.
Манчестер Јунајтед преку официјалната страна потврди дека Фергусон става крај на тренерската кариера и ќе се префрли во бордот на клубот.

„Најуспешниот менаџер во англиската фудбалска историја ќе се пензионира по натпреварот против Вест Бромвич на 19. мај и ќе се приклучи на бордот на клубот" - стои во соопштението на Манчестер Јунајтед.

Баш штета, ќе беше интересно наредна сезона Мурињо против Ферги, вака ќе ни нема конкуренција :vozbud:

Неверојатно голем трењер е Фергусон, секоја чест до него го направи Јунајтед тоа што е сега. Фудбалска империја.
Инаку мислам дека може да се поздравиме веќе и со Мурињо, прилично сум сигурен дека ќе го превземе Манчестер Јунајтед:confused:

Ќе видиме деновиве дали сум погодил убаво кога реков дека Мурињо иде у Јунајтед првпат кога коментиравме. Тогаш се и кладев со Давор.

Еве зошто мислам дека Мурињо ќе заврши во Јунајтед.
-Еменало јасно беше истакнато дека останува во Челзи на истата позиција. Нешто што Мурињо го бараше,или беше шпекулација околу неговиот услов за евентуално враќање.
-Одлукава не е донесена вчера, Фергусон сигурно знаеше подолго време а и управата. Ме чуди тоа што поради Мојс да биде одбиен еден Гвардиола човек со искуство веќе кое Мојс го нема.
-
Manchester United will name Sir Alex Ferguson's successor within days, but has to resign from current role first.
Мурињо е под договор уште една сезона,Мојс е слободен агент после сезонава. Така да нема потреби од откази за Мојс туку за Мурињо.

Логички кога ке размислам мислам повеќе шанси има да го гледаме на От, за жал:(
Се надевам дека грешам ама барем јас вака гледам на работите. Единствено само Рафа со изјавата дека јасно е кој ќе дојде на Стемфорд ме буни и дава надеж дека тоа е Мурињо.

А па на Рафа мислиш дека му кажуваат што се случува во клубот и кои се плановите? :D

А па на Рафа мислиш дека му кажуваат што се случува во клубот и кои се плановите? :D
Па тоа и јас се двоумам. Плус Мурињо не сака да има некој над него а во случајов Ферги останува во Јунајтед и ќе биде задолжен за трансферите а и веројатно уште ке влијае во деј то деј работата на тимот така да незнам у курац. Иронично би било да го видам Мур на крај на ОТ:cenzura:

Мурињо ако отиде во Јунајтед,се откажувам од фудбал. Ке почнам да гледам NFL и NHL жими се..:D:D
Ке ти ебам животот ако после толку чекање да се врати кај нас,на крај да отиде во Јунајтед..

Леле која легендарна екипа сме.

Ги тепаме Барса- после 2 дена: Пеп си заминува од Барса

Ги тепаме Јунајтед:после 3 дена: Фергусон се пензионира

Сега очекувам и Евертон да го победиме па после неколку недели: Мојс си заминува од Евертон.

А и џабе се нервирате за Мурињо, сто посто иде во Јунајтед ова уште од лани го знаат навивачите на Јунајтед, и убедени се дека Мурињо ќе дојде во Јунајтед.

Леле која легендарна екипа сме.

Ги тепаме Барса- после 2 дена: Пеп си заминува од Барса

Ги тепаме Јунајтед:после 3 дена: Фергусон се пензионира

Сега очекувам и Евертон да го победиме па после неколку недели: Мојс си заминува од Евертон.

А и џабе се нервирате за Мурињо, сто посто иде во Јунајтед ова уште од лани го знаат навивачите на Јунајтед, и убедени се дека Мурињо ќе дојде во Јунајтед.
Само Џену беше убедена, другите не баш.
Штета имав надеж дека кај нас ќе дојде после дешавањава последни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom