Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
За со Базел Кол е суспендиран поради картони.
--- надополнето: 28 април 2013 во 18:04 ---
Одличен резултат,Лампард легенда,инаку кај беа Торес и Мојсие?:confused:
Торес на клупа а за Мозес не знам.

Торес мора да игра, ама не знам зошто го сметате за играч од втор ред.Па лани им даде гол на Јунајтед.
Бенајун му е миленик на Рафа и тој ваљда ќе игра како и Мозес.
Само да се надеваме дека КОНЕЧНО и Марин ќе добие шанса.

3660_451091744977917_581278362_n.jpg

Каков викенд еј,победа на Челзи,реми на Тотенхем и Арсенал,3-то место на табела со меч помалку од Арсенал :cool:

Имам чувство глупаво дека ќе загубиме од Јунајтед, дај Боже да грешам. Ќе си тепаат, да ни вратат за поразите сезонава, плус на Олд Трафорд. А, глупаво би било и да не ги победиме Тотенхем, кои ни се пациенти на Стемфорд години наназад, а и сезонава им дадовме 4 гола на нивната нивна и ги победивме, којзнае по колку време.
Се зависи од нас, точно. Блиску сме, ама и далеку.

Ете така, сега се зависи од нас.
И претходно зависеше се од нас :)

Него не знам што вака се нервирате за пласманот во ЛШ. Моментално сме 3ти со натпревар пред 4тиот.
Не е нож до коска работава. Е сега да изгубиме и од Јунајтед и од Тотнем тогаш може вака да се реагира ама и во таков случај сепак не знаеме како ќе изиграат Тотнем и Арсенал викендов така да далеку е од зафркната работава.
Еве Арсенал да не ги победи Виганола на гости а ние некако да ги тепаме Јунајтед топ ќе биде :D

И претходно зависеше се од нас :)

Него не знам што вака се нервирате за пласманот во ЛШ. Моментално сме 3ти со натпревар пред 4тиот.
Не е нож до коска работава. Е сега да изгубиме и од Јунајтед и од Тотнем тогаш може вака да се реагира ама и во таков случај сепак не знаеме како ќе изиграат Тотнем и Арсенал викендов така да далеку е од зафркната работава.
Еве Арсенал да не ги победи Виганола на гости а ние некако да ги тепаме Јунајтед топ ќе биде :D

Тотенхем, Евертон, Јунајтед и Астон Вила која се бори за опстанок, играме неконстантно цела сезона, не било нож до грло? Еден бод пред Арсенал, три пред Тотенхем и утакмица со нив. Најтежок распоред, дебил тренер и обврски во Европа Лига.
Мене не ми се гледа ни одблиску како завршена работа.

Тотенхем, Евертон, Јунајтед и Астон Вила која се бори за опстанок, играме неконстантно цела сезона, не било нож до грло? Еден бод пред Арсенал, три пред Тотенхем и утакмица со нив. Најтежок распоред, дебил тренер и обврски во Европа Лига.
Мене не ми се гледа ни одблиску како завршена работа.
Ај на крај на сезона ќе правиме муабет :D
Мене ми е проблем 3то да завршиме. А за 4то тоа не е толку тешка работа :)

Ај на крај на сезона ќе правиме муабет :D
Мене ми е проблем 3то да завршиме. А за 4то тоа не е толку тешка работа :)

Сеедно, само да играме, мене ми е. Секоја утакмица е како финале. Ќе правиме муабет, ти си во предност, ние сме трети моментално, да бевме не дај Боже 5-ти ќе видевме дали ќе правеше ваков муабетС.

Сеедно, само да играме, мене ми е. Секоја утакмица е како финале. Ќе правиме муабет, ти си во предност, ние сме трети моментално, да бевме не дај Боже 5-ти ќе видевме дали ќе правеше ваков муабетС.
Па добро ако бевме 5ти тогаш немаше да го правиме муабетов пошто во таква ситуација оправдано е да се плашиш за пласман во ЛШ (ова за другите важи исто :D )
И точно дека секоја утакмица ни е како финале али сами се ставивме во ваква ситуација.

Мене баш и не ми е сеедно дали ќе бидеме 3то или 4то.
Ако сме четврто ќе играме со германска/шпанска/италијанска екипа така да подобро одма да си обезбедиме пласман :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom