Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто будалите од ск прајм ја прекинаа утакмицата о.О ? И сеа кај да гледам? Има некој асален линк да ми пушти по пп?!

Ете го пеналчето од Клатенбург шо го зборев пред некој ден :D Нема да е лошо да дадат уште некое голче да ја подобриме малку гол разликата... со Арсенал сме тука некаде
Зошто будалите од ск прајм ја прекинаа утакмицата о.О ? И сеа кај да гледам? Има некој асален линк да ми пушти по пп?!

клик солидна слика 300kbps со англиски коментатори

Добро бе дебелово чул за замена?

:ROFLMAO: (смајливо прочитај го во 90мин кога ќе влзе Торес :D )
Нека влезе, замените бетер ми се :D

Него коа сме више кај темава, како ви идат ротацииве на дебелото? Се исплати да го зеам Азпиликуета за следниве натпревари? Ќе игра тој често?

Нека влезе, замените бетер ми се :D

Него коа сме више кај темава, како ви идат ротацииве на дебелото? Се исплати да го зеам Азпиликуета за следниве натпревари? Ќе игра тој често?
Кој го знае.
Ваљда ќе игра следната недела.

Го мрзи да стане од клупа, а не замена да ти прави ебате шукаот.:tapp: Штета само Френки што не го сруши рекордот на утакмицава, а имаше шанси за тоа.

Слабо второ ама ај, битно земавме 3 бода. Сега уште шампионите да можат бар нерешено да извадат и одлично ќе биде.

Добра очекувана и рутинирана победа.
Сега со Базел да извадиме тим од играчи што немаат играно во ЕПЛ сезонава и после со победа на Тотнем (а и минимум реми со Јунајтед) да си ја осигураме позицијата во ЛШ.

Разочарувачки делуваше Ба. А и Лампард можеше да го сруше рекордот . Мата малце на крај , добар обид но барем да подадеше , асистенција ќе му се пишеше а вака ништо :) . Второ полувреме реализација 0 .

Преку 20 шута на утакмица, одамна не се случило такво нешто. Требаше да ги докрајчиме, ама се испичкавме безвезе.
3 бода, ух, полесно се дише сега. Уште да киксне Арсенал и ќе биде многу подобро. Да не загубиме на Олд Трафорд и да ги тепаме Тотенхем дома, после со Вила и Евертон ќе биде лесно.
Многу сме блиску, мораме да се квалификуваме. За со Базел Ејк и Марин, Мозес и Торес. Може и Лампард со Микел, Луиз малку да одмори, а и Бертранд наместо Кол, да се среди овој после повредава.

Одличен резултат,Лампард легенда,инаку кај беа Торес и Мојсие?:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom