Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, да го дадеше пеналов...

Баш коментаторот на СК кажа дека најмногу шутира на таа страна (долна десна ако слушнав добро).

Мене ме немаше на форумов.
Реков да напишам два три збора де не заборете дека имат навивачка во фан-клубот.:D
Не дека е за смеење, многу лош меч беше тоа во четвртокот ама ај гледам на светлата страна дека најверојатно на МТВ ќе не даваат дека преку гла ми е од гледање на утакмици на стримови. -.-

Maлце е превише форсиран Лукаку и превише му е дадена одговорност на овие години во ВБА. Нека не шутира пенали, добро е и без нив.

540794_620064754686976_691410345_n.jpg

Пиазон со уште една асистенција.

Maлце е превише форсиран Лукаку и превише му е дадена одговорност на овие години во ВБА. Нека не шутира пенали, добро е и без нив.
Заради ова е и пратен на позајмица во ВБа, зошто инаку би го пратиле на позајмица ако не игра и ако не му е дадена одговорност? Подобро нека е форсиран сега, и дадена одговорност, да научи како да се справи со неа, кога ќе дојде во Челзи пак да биде комплетен играч, играч кој ќе знае да го понесе тимот на свој грб кога треба.

Заради ова е и пратен на позајмица во ВБа, зошто инаку би го пратиле на позајмица ако не игра и ако не му е дадена одговорност? Подобро нека е форсиран сега, и дадена одговорност, да научи како да се справи со неа, кога ќе дојде во Челзи пак да биде комплетен играч, играч кој ќе знае да го понесе тимот на свој грб кога треба.

Па ќе се издува, како многу пример на играчи во минатото. Цел терет на 19 годишно дете, не чини.

Па ќе се издува, како многу пример на играчи во минатото. Цел терет на 19 годишно дете, не чини.
Зависи до карактерот на играчот. Нема врска со форсирање и слично, Челзи бидејќи не форсира, затоа никогаш нема ни извадено едно дете од Академија, со исклучок на Тери за кого знаеме каков карактер на лидер има. Чим Лукаку се форсира, значи дека тоа го сака, и дека Кларк е свесен за тоа, затоа и беа изјавите на Лукаку во врска со Челзи, сака да биде главен, сака одговорност, не е пичка како Торес.
Колку играчи на 19 години станале играчишта, да не зборам, Меси, Роналдо, многу, многу, еве го Варан од РеалМ, све е до менталитетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom