Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се дешава нешто у тимов али само играчиве знаат.Али глупо е да се вадат на тоа дека освоиле ЛШ коа цела сезона оваа година катастрофа се.Сите можни трофеи ги загубија оваа сезона што очекуваат незнам.
Зашто бе бш на кумановски?И сега си го замислувам Тери полугол во соблекувална како му објаснува нешто на Бенитез на кумановски. Great.
немам што на никој да му објаснувам ни па ќе си го замарам мозокот со точкачи.. за новинар на football.co.uk да кажеш дали се разбира треба да бидеш прилично прост. исто како да си кажал John Champion нема коментирано утакмица. затоа продолжи да си читаш таблоиди , гардијани и сл. ствари и верувај си во господ , и прекрсти се пред да си легнеш да станеш од спиење утре сабалје. во статијата се си пишува како што е! ако има некој на темава воопшто што се грижи за вистинските информации може да ја преведе за да сфатите оти или ве мрзи или незнааете англискиНаместо да ни оставаш линкови, што за мене не се веродостојни, зошто не знам кој го напишал тоа, зошто и дали има познавања од областа, образложи ни ти каков е проблем и што се случува, спремни сме да те исчитаме.
Ние сме слепи, ти си тој со едно око, па пукај![]()
немам што на никој да му објаснувам ни па ќе си го замарам мозокот со точкачи.. за новинар на football.co.uk да кажеш дали се разбира треба да бидеш прилично прост. исто како да си кажал John Champion нема коментирано утакмица. затоа продолжи да си читаш таблоиди , гардијани и сл. ствари и верувај си во господ , и прекрсти се пред да си легнеш да станеш од спиење утре сабалје. во статијата се си пишува како што е! ако има некој на темава воопшто што се грижи за вистинските информации може да ја преведе за да сфатите оти или ве мрзи или незнааете англиски