Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^ У тој случај, Бенитез АУТ, Тери ИН. :)
Можда и нема да е лошо сега и ние помладите да доживееме и видиме како нашиот играч/тренер, дава инструкции од клупа, и после некое време влегува у игра.

Се дешава нешто у тимов али само играчиве знаат.Али глупо е да се вадат на тоа дека освоиле ЛШ коа цела сезона оваа година катастрофа се.Сите можни трофеи ги загубија оваа сезона што очекуваат незнам.

Мене да ми е Бенитез тренер се што ќе ми текне во моментот ќе го искористам како против аргумент не па тоа.

Со сета почит, но Тери требаше уште кога го избркаа Ди Матео да лупне на маса и да се побуни или по назначувањето на Бенитез.
Сега е касно, а и малце му е дојдено јајцето на газот, почна на клупа да седи повеќе од претходно под негово водство, па сега според муабетиве, се спукал со него.

И утрешен Дејли пренесува дека ситуацијава помеѓу играчите и Бенитез е многу лоша. Не е на арно работава и многу ќе влијае врз тоа ебано место за ЛШ.
Ако оваа свиња ги пакува куферите, тогаш треба и тој ропакот Еменало, затоа што тој беше одговорен за донесувањето на овој.
Го донесоа како асистент од немајкаде, колку да се рече, па стана главен фактор во управа и ни донесе вреќи со гомна.

15 минути ви пишував како точно ќе се одвива денешната прес конференција и што точно ќе биде кажано за на крај да снема струја и ми се исклучи компјутерот. :tapp:

Бенитез по некои шкарт медиуми као демантирал за конфликтот внатре во клубот.
Значи и дефинитивно постои и го има. Тоа ти е прв чекор, чувство на вина и потреба да се оправдаш некому, за нешто.

#mce_temp_url# чисто онака еден линк, пошто гледам пак појма немате што вистински се случува. не го коментирам насловот, туку прочитајте што се случува, а не да нагаѓате или ќе си оди рафа или тери, тоа е планот во челзи!

Наместо да ни оставаш линкови, што за мене не се веродостојни, зошто не знам кој го напишал тоа, зошто и дали има познавања од областа, образложи ни ти каков е проблем и што се случува, спремни сме да те исчитаме.

Ние сме слепи, ти си тој со едно око, па пукај :)

Још оовој ни фали, не дека Бенитез е тј што треба да остане, ама куде играмо лошо фалини и карање у соблекувално, очигледно Роман мора да преземе нешто, ја искрено сакаше да остане бенитез до јуни и да обезбедимо 3 место, ама кд е оваква ситуација мора нешто крупно да се преземе!

Наместо да ни оставаш линкови, што за мене не се веродостојни, зошто не знам кој го напишал тоа, зошто и дали има познавања од областа, образложи ни ти каков е проблем и што се случува, спремни сме да те исчитаме.

Ние сме слепи, ти си тој со едно око, па пукај :)
немам што на никој да му објаснувам ни па ќе си го замарам мозокот со точкачи.. за новинар на football.co.uk да кажеш дали се разбира треба да бидеш прилично прост. исто како да си кажал John Champion нема коментирано утакмица. затоа продолжи да си читаш таблоиди , гардијани и сл. ствари и верувај си во господ , и прекрсти се пред да си легнеш да станеш од спиење утре сабалје. во статијата се си пишува како што е! ако има некој на темава воопшто што се грижи за вистинските информации може да ја преведе за да сфатите оти или ве мрзи или незнааете англиски

немам што на никој да му објаснувам ни па ќе си го замарам мозокот со точкачи.. за новинар на football.co.uk да кажеш дали се разбира треба да бидеш прилично прост. исто како да си кажал John Champion нема коментирано утакмица. затоа продолжи да си читаш таблоиди , гардијани и сл. ствари и верувај си во господ , и прекрсти се пред да си легнеш да станеш од спиење утре сабалје. во статијата се си пишува како што е! ако има некој на темава воопшто што се грижи за вистинските информации може да ја преведе за да сфатите оти или ве мрзи или незнааете англиски

Среќа ти што си го усовршил навреме македонскиот, па сега си се префрлил на англиски и разбираш.
Ние сиромашките, ништо :(

Ајде би те замолил, приказниве на друго место продавај ги. Те читав и претходно се праиш паметен, демек знаеш повеќе од другиве на темава за ситуацијата во Челзи, а не си. И тоа ни воопшто блиску отколку што мислиш.
Чувај си го за себе мислењето, ние ќе го кривиме Бенитез и управата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom