Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум го видел Хазард да игра лево крило неколку натпревари како прво, како второ не реков дека е Мосес слаб напротив солиден е, Хазард е секако неколку класи над Мосес и тоа го покажува на секој натпревар. Кратко објаснување што го прави Хазард класа над Мосес е тоа што може на прсти да се избројат грешките кои ги прави Еден, под грешки подразбирам безглави дриблинзи и нерезонски пасеви. Немој да ме сватиш погрешно дека иам нешто против Виктор, добар е за ротација. Сакав да ја потенцирам улогата на Хазард бидејќи никој не го ни спомна, а со неговото влегување се смени целата игра на Челзи и плус тоа директно учествуваше во два погодока. Поздрав.

Хазард е феноменален, нема збор. Ама не може да се споредуваат овие двајца, можеш Хазард со Марин да го споредуваш, ако веќе го правиш тоа.
Не е солиден Мозес, супер си е. И не е за ротација, туку десно крило за прв тим.

Кога сме кај Хазард, ако ме влечеш за јазик, знам 3-4 ситуации каде што тој ја загуби топката напред и сме примиле гол од контра.
Така што никој не е безгрешен.

Немав прилика да го гледам мечов, но задоволен сум од победата, иако е против екипа како Брентфорд. Важен е фактот дека сврзавме 3 победи по ред, и очекувам добри резултати сега кога имаме комплетнка екипа, победава нека биде предуслов за натамошните резултати. Најбитно од се, да се остане на земја, победава немора да значи ништо, сепак е против екипа како Брентфорд, се чудам како можевме да играме 1-1 со овие.
Оскар влезе во топ форма, во следниве мечеви не е лошо да се форсира во прв тим константно, за да си ја задржи формава, да не биде пресечен од ротација и пак да падне у форма, страшна техника има.
За на крај на сезона кога ќе почнат анкетите за најдобар играч сезонава мислам дека е очигледно кој ќе ја земе. Супер Френки си растура секој ебан меч, и е решен да го собори рекордот. Само напред Френки!

Ако ги тепаме М'боро во 1/4 финале ќе играме со Јунајтед или Ридинг.

598532_535303549823488_235183116_n.jpg

:icon_mrgr:

Ту бре кај не се падна со УТД да биде на Вембли таму сме прејаки :D . Ќе биде забавно да се гледа :)

Чекајте првин да видиме дали ке ги поминеме Мидлзброу :unsure::DНего за денешнава утакмица,Мата и Лампард по како и секогаш ѕвероњи,а Оскар каква пета мавна :cuc:И да го забораив,John Wifefucker Terry :vozbud:

На 27ми во 20:45 играме против М'боро. Серијата од меч секој 3-4 дена продолжува.

Kolku saka neka e dobar Oskar,jas sepak vo prv tim bi gi igral:Hazard,Mata i Moses.Oskar bi go rotiral kako CM ponazad,no vo nikoj slucaj ne pred gorenavedenite.

Јас би го играл Оскар како директна замена за Лампард. Нив двајца би ги ротирал. Поготово ако стварно испадне да си оди Лампард на крај на сезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom