G
Geezer
Гостин
Јас не сум го видел Хазард да игра лево крило неколку натпревари како прво, како второ не реков дека е Мосес слаб напротив солиден е, Хазард е секако неколку класи над Мосес и тоа го покажува на секој натпревар. Кратко објаснување што го прави Хазард класа над Мосес е тоа што може на прсти да се избројат грешките кои ги прави Еден, под грешки подразбирам безглави дриблинзи и нерезонски пасеви. Немој да ме сватиш погрешно дека иам нешто против Виктор, добар е за ротација. Сакав да ја потенцирам улогата на Хазард бидејќи никој не го ни спомна, а со неговото влегување се смени целата игра на Челзи и плус тоа директно учествуваше во два погодока. Поздрав.
Хазард е феноменален, нема збор. Ама не може да се споредуваат овие двајца, можеш Хазард со Марин да го споредуваш, ако веќе го правиш тоа.
Не е солиден Мозес, супер си е. И не е за ротација, туку десно крило за прв тим.
Кога сме кај Хазард, ако ме влечеш за јазик, знам 3-4 ситуации каде што тој ја загуби топката напред и сме примиле гол од контра.
Така што никој не е безгрешен.

. Ќе биде забавно да се гледа 

И да го забораив,John Wifefucker Terry