Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
A da i uste nesto.
Mikel nema da igra cela nedela. Zosto ne igrase deneska? Go cuva?

i sto po gjavolite bese so zamenata brane-azpi.

KOLKU TREBA DA SI RETARDIRAN TAKA DA RAZMISLUVAS?!?!?

"HMMMMM GUBAM 1-0. MI TREBA GOL. STO DA NAPRAVAM? DAAAA ZNAM.KE IZVADAM VISOK IGRAC STO MOZE DA DADE GOL OD KORNER I NA NEGOVO MESTO KE STAVAM NIZOK BEK. DA DA NIZOK BEK E TOA STO MI TREBA PRI NEGATIVA. DEFINITIVNO KE JA RESI UTAKMICAVA PRI IGRACI KAKO MARIN NA KLUPA. FANTASTICNA IDEA."

I ZOSTO PO GJAVOLITE GO IZVADI MOZES KOGA LAMPARD I RAMIRES NISTO NEMASE DA SMENAT NA 5 MIN DO KRAJ.
STO NE GO IZVADI RAMCE?

BOOOOOOZE DEBELOVO E SAMO ZA BESILKA. MME !!!
--- надополнето: 16 декември 2012 во 13:37 ---
До кога ке игра Торес прва постава?
Dodeka e najdobar strelec vo Celzi.
Ili dodeka ne se povredi ili e suspendiran.

Дефинитивно не заслужуваат да бидат европски прваци,ја да сум Платини би им ја одземал титулата!!!

Рафа све да ти ебам.....и тебе Торесиња....СВЕ ДА ТИ ЕБАМ!

Не се можни бе ццццццц.....како се нервирам.............
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ниеден тренер не треба да биде на чело на тим доколку не добива поддршка. Истото ќе го напишам и за Роџерс кога ќе престане да добива подршка. Губи и тренерот...губи тимот и играчите.

184584_519785051373139_2035758092_n.jpg

GRANDE LUIZ!!

Ниеден тренер не треба да биде на чело на тим доколку не добива поддршка. Истото ќе го напишам и за Роџерс кога ќе престане да добива подршка. Губи и тренерот...губи тимот и играчите.
Ne ni trebase da ja prifati rabotata.
Toa mu doagja kako Mu sega da prifati da ide u Barsa.
Trener sto si gi gazi zborovite ne ni treba.

(y) I za placenje e rabotava.
Sega samo Terry da se vrati da pokaze malce avtoritet treba posto so Debelovo maf ni e rabota
--- надополнето: 16 декември 2012 во 13:49 ---
Slikava place za Caption-i :pos::pos::pos:

Ајде луѓе не претерувајте у пм,сме изгубиле сме изгубиле тоа е подобри беа и си постигнаа гол и толку.Нападот крш човече али тоа е бар еден од Дрогба,Калу и Анелка да останеше а ние се фурафме демек Торес дојде и никој не ни треба!Повеќе среќа нареден пат што не е можно пак таква шанса!:place::place:

Дали е можно толку глуп да е Торес бе ?

Ова ни беше шанса да се извадиме некако....сега што ? Фа куп ќе освоиме ? ЛЕ ?

Катастрофа.......

Ајде луѓе не претерувајте у пм,сме изгубиле сме изгубиле тоа е подобри беа и си постигнаа гол и толку.Нападот крш човече али тоа е бар еден од Дрогба,Калу и Анелка да останеше а ние се фурафме демек Торес дојде и никој не ни треба!Повеќе среќа нареден пат што не е можно пак таква шанса!:place::place:
Ne e fintata sto sme izgubile 1 mec tuku kako sto ide rabotava 100 natprevari ke izgubime.
Ne Drogba,sveti Petar da bese pak nemase nisto da napravi pod vodstvo na debelovo

Инаку не се секирајте, сепак поставивме многу рекорди оваа сезона :
Прв Европски шампион исфрлен по фазата на групи.
По долго години владеење на европските екипи во светот, ние изгубивме и ја прекинавме таа доминација.
Сменивме 100 тренери за 1 година.
и уште колку ги има..

Инаку не се секирајте, сепак поставивме многу рекорди оваа сезона :
Прв Европски шампион исфрлен по фазата на групи.
По долго години владеење на европските екипи во светот, ние изгубивме и ја прекинавме таа доминација.
Сменивме 100 тренери за 1 година.
и уште колку ги има..
Dolgo godini vladeenje-5 god.

Нареден пат за 15 години.Инаку Торес треба сам да побара трансфер незнам као може човекот да е толку мирен,утна меч шанса он ми позира тука.Со вакви манекени не се освојуваат трофеи.Ах,Дрогба,Дрогба камо да не си отидеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom