Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Бертран против Шахтар се изгуби и направи толку грешки бидејќи немаше никаква подршка на таа страна. Ниту од Хазард, ниту од Микел/Рамирес некој да му помогне да ги затвори Тешеира и Срна, плус Шахтар се воигран тим, еден од највоиграни во цела Европа, и затоа изгледаше право дупе, го издупија по таа лева страна. Ама добар си е, има потенцијал у него, ќе го биде, во тоа сум сигурен.

Поздрав од Лондон. :)
szfn5t.jpg

szfn5t.jpg
Така, така, само ти прави ни лиги, ќе те начекаме и хебла у едно место ќе ти набутаме :P. (се зезам дe :D)
Животна желба ми е да го посетам овој храм, се надевам у блиска иднина ќе ја имам таа прилика. Уште поубаво ако живеам таму, сезонска карта и немам гајле. :D

szfn5t.jpg

Да знаеш само колку луѓе ти завидуваат...:place:

Ај да не испаднит дека провоцирам во темана, овде ќе пишам dragonsky ме пресмеа во темана за премиер лига:)

Добро што ќе тепа Јунајтед иначе утре немаше да тепаме.
Многу пати ни се има случено кога играме после конкурентите за титула кои што кикснале и ние да кикснеме и да пропуштиме шанса да им го превземеме местото. :D :D

Да знаеш само колку луѓе ти завидуваат...:place:

Ај да не испаднит дека провоцирам во темана, овде ќе пишам dragonsky ме пресмеа во темана за премиер лига:)

Ама мора да кажам дека ептен ви е posh клубот.Во склоп на стадионот има ноќен клуб и два екстра хотели и продавница Долче и Габана. Манекени. :pos:
Just kidding.

Ама мора да кажам дека ептен ви е posh клубот.Во склоп на стадионот има ноќен клуб и два екстра хотели и продавница Долче и Габана. Манекени. :pos:
Just kidding.

Хаха, зборов одамна го немам сретнато. posh :)

Знам.
Него кога почна, само таа слика ти е? :D

Доста е и таа слика, сега за сега.Да не постирам повеќе, некои членови може лошо да ми мислат. :D
Наредна недела ќе постирам слики од Upton Park.

Еф една фотка од хотелот:
1hdw90.jpg

како стоите со повредени,казнети играчи за дербито денеска ?
Сакам да ве играм 1 3+ :)
Ешли Кол нема да игра.Сите други се во комбинација.

Не знам дали сме за играње ептен зафркната утакмица.
Би требало да тепаме ама не би ме изненадило и да "кикснеме".
Играј не ако сакаш има можност да испадне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom