Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Штом РДМ излегува со скоро најакиот тим пред дуеливе со Скамот ја очекувам победа во Украина и ако не знам што бара Рамче како крило можеше слободно да ги стави Мозес или Стариџ место него.

Ја пре би Кејхил него Тери... Посимпатичен ми стана у задње време некако.

Штом РДМ излегува со скоро најакиот тим пред дуеливе со Скамот ја очекувам победа во Украина и ако не знам што бара Рамче како крило можеше слободно да ги стави Мозес или Стариџ место него.
А шо е најжално Мозес не е ни на клупа. Иначе очекувам минимум нерешено.

Неможе Тери ПЛ да игра, мора во ЛШ да игра.
Не ме сфати... Ја би Кејхил во сите натпреварувања да игра наместо Тери. Не дека ги ставам на кантар, туку ради тоа што спомнав, се посимпатичен ми станува.

Оскар требаше да биде на клупа мечов, исцрпен е. Рамирес на крило, дај не ме јеби, требаше Мозес место него. Не ми се допаѓа почетниот тим на Роби..(n)

Оскар требаше да биде на клупа мечов, исцрпен е. Рамирес на крило, дај не ме јеби, требаше Мозес место него. Не ми се допаѓа почетниот тим на Роби..(n)
Клик;
Мислам дека ова е реалната замисла на РДМ. Малку подефанзивен тим, претпазливо со не баш познат противник за нас. Со Моузес или Стариџ тоа тешко дека ќе го реализира.

Ви се уклучуваат каналите на сопкаст? На сите ми вика дека се офлајн.

кој беше овој идиот што се успа у одбрана ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom