Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Одбранава ни е сирење. Ивановиќ го праќаат по цигари.
Сепак не се нервиврам нешто ептен.Уште мислам дека има време за пресврт. Допрва Хазард и Торес ќе се разигруваат на мечов па тек тогаш ќе видиме чива овца црна волна преде (да знам дека е мајка).

Чекај колку го плаќаме Чех?
А да јас знам- Недоволно !
--- надополнето: 31 август 2012 во 21:32 ---
Фалкао :cuc: Тоа е се.
Ја отидов да земам шапка само да можам да ја спуштам во негова цел. Браво.

bruka sme, ocajno ni treba napagac so Tores nisto ne pravime.

Само Микел е добар сега за сега и Мата до некаде друг никој...
Мора второ Оскар-Лампард, Рамирес-Стариџ/Мозес (зависи како му се плановите) и Бертранд-само најверојатно наместо Кол...(ама не ми се верува дека ќе го извади Кол, туку Мата)...

Одбраната :facepalm: Фалкао :drk:

Добро бе овие кретени свесни се дека играат Супер Куп или си мислаат дека играт Лига Куп?

Ај сеа да ве прашам дали и кој е за во Аушвиц? ;)

Јас со мерак ја гледам,убаво е да не измлатат вака уште додека е старт на сезона за да им текне кои се слаби точки. Иначе Фалкао број 1 шпиц во моментов,нека фрли Абра некој кеш за него,може и Торес натаму да им го пратиме:P

Dafuq i just saw...Башкими ли играат у плавиве дресови...Со 2-0 имав надежи...али со 3-0.. прилично тешко. Не е само до резултатот, играта ја гледам. Атлетико многу подобро се трансформираат од одбрана у напад и обратно и знаат што сакаат. Нашиве ко да не знаат. Ај ваљда ќе биде боље во второ полувреме.

Ја ви гарантирам дека Челзи дава минимум 2 гола во второ ;).
Ако не враќам пари назад :D

Не го кривите Торес,човекот ниедна топка не доби а како ќе добие кога играат бункер...

Цела сезона ќе се молите во Торес така да пазете што зборите сега :D

Ова е мизерија, дебилизам ренесанса и ран аматеризам со доцен ретардизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom