Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Da se nadevame deka ke se isplati ova so bertrand :)

Што вие на вас бе Бертранд е помотивиран побрз и подобар во продори од Малимуда :D

Која храброст од страна на РДМ, секоја чест за тоа. Среќно Рајан, во големи натпревари се станува голем играч!

Според мене мора да играат во финале Дрогба и Торес заедно за сметка на средината... Не пишав до сега за Есиен зошто „неможев“ т.е несакав да мислам дека готов е (после повредите), но реално е така.

Несмее да игра ни тој ни Малуда во финале, а со тоа во средината сме ограничени само со Лампарад, Микел и Ромеу (нема ни овој да добие шанса)...

Додека пак во нападот секако не треба да игра Стариџ дефинитивно, па така ќе бидат Калу, Дрогба и Торес обавезно....

Во тој случај пак ќе повторам како ми е замислен мене составот...

Прв:
---------------Чех----------------
Босингва-Луиз-Кејхил-Кол
--------------Микел-------------
-----Лампард-----Мата-------
-----Торес-Дрогба-Калу-----

Или според денес тоа што го видов (по измената Малуда-Фереира) добар потег беше Бертранд да се проба крило (во секој случај моментално е подобра опција од Малуда на крило). Па така може и да се излезе со:

---------------Чех----------------
Босингва-Луиз-Кејхил-Кол
--------------Микел-------------
Лампард-----------Бертранд
---------------Мата--------------
------Дрогба-------Калу-------

Според овој вториот знаејќи го пристапот на РДМ до сега дефанзивно подобра би била оваа опција, бидејќи Лам и Робен напаѓаат од десно т.е наше лево што во тој случај би имале двајца брзи фудбалери на таа страна... исто и за напад-контра од таа страна би било добро...
Но мора да влезе во игра и Торес...

Ова е постот којшто го напишав во неделата после натпреварот со Блекбурн...
Имаме исто мислење со Ди Матео :D:D

Сигурен сум дека Малуда воопшто немаше повреда во неделата туку тоа беше изговор за да се проба Бертранд како крило...Се надевам дека ќе ја оправда шансата што му е дадена од Ди Матео :)

Може да ми објасни некој за навивачиве на Лацио?
Имено, 1000 навивачи на Лазио стигнале во Минхен и ќе ги бодрат играчите на Челзи заедно со ХедХантерс.

Постои поврзаност помеѓу ултрасите на Лацио и Челзи. Некаде читав дека тоа датира уште од седумдесеттите.

неможиме да пробиеме со бертранд и просечко

Браво дечки карпа сте, секоја чест (y) Со среќа во пеналиве, Тери ви го нема така да тепате сигурно (y)

Ова набрзинка така...
MV3Ru.jpg

адааааааааааааааааааааааааааагкѓпстрх јноќктх мкмсгмно рх

Бравоооооооооооооооооооооооооо конечно аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom