Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ПОСЛЕ ПРЕКРАСНАТА МАТУРСКА ВЕЧЕР ШТО ЈА ПОМИНАВ СНОШТИ,СЕ НАДЕВАМ ДЕКА МОМЦИТЕ НЕМА ДА МЕ РАЗОЧАРААТ ВЕЧЕРВА !

Сега или никогаш

Тој што сонуваше дека сите фан-клубови ќе слават кај нас после Ноу Камп каде е сега? Ме интересира како спиел вчера :D

Честито матура на сите, се надевам дека вечер Челзи максимално ќе ви ги продолжи уживањето и славењето.

ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ? АЈДЕ ЛАВОВИ!

Може да ми објасни некој за навивачиве на Лацио?
Имено, 1000 навивачи на Лазио стигнале во Минхен и ќе ги бодрат играчите на Челзи заедно со ХедХантерс.

^^
Хм... неоти се за нас. Одат таму да прават фашистички испади:pos:

До следното читање само да ве поздравам друштво - да си поминете вечер најубаво на цел свет, да даде горниот долго да ја паметиме оваа вечер и коа ќе се приберам во раните утрински саати сакам да читам само постови со честитки, пофалби, импресии и солзи радосници. Секое добро и со среќа нека ни е вечерва.....
Знаеме, заслужуваме, можеме, МОРАМЕ

ВЕРУВАМ !!!

chelsea_fans_1_1024x768.jpg

& Кип д блу бојс он д топ оф д лиг :love:

Може да ми објасни некој за навивачиве на Лацио?
Имено, 1000 навивачи на Лазио стигнале во Минхен и ќе ги бодрат играчите на Челзи заедно со ХедХантерс.
Можеби заради РДМ? :) Тоа е единствено што ми паѓа на памет..
Инаку....ме пука се' поголема неизвесност како се наближува kick-off...Се надевам момците ќе играат храбро, борбено, одлучно и дека конечно да се деси тоа што сите ние посакуваме толку многу. Поздрав момци, се гледаме вечер со тие што ќе идат во Ајриш. :) KTBFFH!

Доаѓам дома и гледам на саат-уште 5 саати до финале.
Сега ми текна пак да видам-гледам уште 5 саати до финале.

Се шират гласини дека Боатенг се повредил на тренингот, уште еден можен хендикеп за Баерн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom