Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал губи 2-1, Тотенхем води 1-0. Ако биде вака Арсенал паѓаат 4ти, а со тоа и можност да ги НАЕБЕМЕ јако ако тепаме во финале со Баерн, па соседите вгодина да играат ЛЕ.

Требаше Пиазон во прв тим

Арсенал губи 2-1, Тотенхем води 1-0. Ако биде вака Арсенал паѓаат 4ти, а со тоа и можност да ги НАЕБЕМЕ јако ако тепаме во финале со Баерн, па соседите вгодина да играат ЛЕ.
Јас сакам Јунајтед да се 2ри,Арсенал 3ти,Тотнем 4ти а Ливерпул 7ми :ROFLMAO:

добро е 2-0 :)
иначе рамирез не игра во финале така ???
--- надополнето: 13 мај 2012 во 16:47 ---
зошто влезе фереира ???

Што е со изменава? Фереира место Малуда??? :confused:

Какво полувреме еј, одамна не сум видел ваков агилен Челзи, какво трчање само, ала Дортмунд.
Секоја чест за Лукаку и Бертран, имаме двајца небрусени дијаманти, каква игра човече само, Лукаку дури и асистенција. За таков монструм како него и зачудувачки е колку е агилен, па уште и какви дриблинзи има, му фалат мечеви, иначе имаме вистинска замена за Кралот!

Иначе Роби по се изгледа му мава сеир на Малуда на неговите способности со негова замена со Фереира! :pos:

Може и Фереира е во некоја комбинација на РДМ за во сабота :cool:

Официјално Лукаку асистент на голот на Меирелес.
Ај нека му се множат.
Инаку за измената: Претпоставувам дека поради отсуството на Рамирес можно е Малуда да игра некое време во финалето па сега го чува да не се повреди.

Каков Малуда, јас во секое време би му дал шанса на Калу пред него.
Ќе видиме, засега следиме интересен меч во кој младите се гладни да се докажат пред Роби, и засега играат одлична партија, заборавив да го пофалам и Хачинсон, одлично игра, мора да се напомене дека пред 1 година тој ја прекина својата кариера поради проблеми со колено, но Челзи му плати фул третман и операција во Дубаи каде се лечеше, и изгледа дека сега веќе нема проблеми, а ако е така, тогаш имаме одличен дефанзивец.

Официјално Лукаку асистент на голот на Меирелес.
Ај нека му се множат.
Инаку за измената: Претпоставувам дека поради отсуството на Рамирес можно е Малуда да игра некое време во финалето па сега го чува да не се повреди.

хмм
Лукаку му асистираше на Тери, а Есиен беше тој што ги претрча играчите и на крај падна, а Меирелеш даде гол. Лукаку во меѓувреме беше напред во офсајд.

Па и не е баш добар знак влегување на Дрогба волку рано. Со водство од 2 гола, нема потреба освен ако стварно не му е последна утакмица на СБ. :unsure:

mislam deka tores igra desno krilo na finale.. ke vidime takvo custvo imam.. kalu levo mata centar drogba spic..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom