Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
абе авб го избркале?

R.I.P AvB
Дефинитивно цела управа нема никаква платформа за иднината на овој клуб,се гледа дека само профитот им е важен.
Господ нека е на помош,барем памет да им даде малце.
Незнам зошто не го донесоа Хидинг летото:tapp:.

Борини пак даде гол за Рома.

Тренерите се криви што продадовме толку многу млади таленти?

Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија Боаш

Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија Боаш
Полошо ќе биде сега!

Полошо ќе биде сега!
Неверуј според мене Боаш не беше дораснат за Челси и незнаеше што сака ниту па да ги користи играчите ова беше попаметен потег место да останат на 6-7 место во премиер лигата

Незнам мене некако ми е жал за Боас да бидам најискрен, имам впечаток дека даде се од себе али изгледа некои имаат преголемо влијание кај управата на Челзи ( Лампард, Ешли Кол, дрвото Малуда) , убеден сум дека наведените ствараа немир во соблекувалната, со тоа оди негативна енергија и нормално лоши резултати.... Нас може да не спаси само Жозе или Капело.

Тренерите не им даваат шанси на тие млади таленти, ама па тоа е така зошто знаат дека нема да постигнат успех ако експериментираат со младите, и ќе си ја изгубат работата. Тоа е тоа :tapp:

Гледав некаква "светла" иднина доколку останеше АВБ и го реализираше својот план за наредна сезона. Сега, мислам дека само Мурињо може да биде лекот. :place:

Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..

хах видов еден коментар на јутјуб Дрогба да биде играч/менаџер
тоа до некаде и може да биде добро :ROFLMAO:

Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..
Коа трансфер листа на Малоуда бе брат какви Хазард какви Мутињо ти со цел памет мислеше дека Малоуда ќе заминеше ако останеше Боаш ?

Мислам дека Мурињо би бил апла ненормален да го остави РМадрид и да се врати во Челзи или во Интер каде владее вистински хаос и нит се знае кој јаде ни кој пие од управа па се до играчите.

Се мислам дека Капело на лето ќе ни дојде, убеден сум со него би се бореле за шампионската титула... Моја желба е Жозе али тешко тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom