Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе на Боаш му е расипана сијалицата.Замениве :facepalm:

Наполи ќе не разрешетаат ко циганско решето.

Сите сили кон Наполи се насочени, денеска како да влегоа знаејќи дека ќе изгубат, само заебано ќе им биде ако помислат дека 4-тото место лесно ќе го обезбедат.

Искрено не ни очекував многу од натпреваров пошто секогаш лошо играме против Евертон.
Ќе видиме АВБ колку добар тренер е од следната недела.
Игра ФА куп а после тоа игра во ЛШ.
Ако не одмори некои играчи значи стварно е дрво.
Имаме среќа што и Наполи се во исто срање како и Челси па имаме шанси да ги победиме.

да собериме пари и да му купиме едно дилдо 25 цм за да можат слободно сите да се ебат

Колку е глуп Боас тоа е чудо.. Го форсира Босингва цела сезона,а без него 100 пати подобро играме.Можеше едноставно да го стави Иванович десно,а Кејхил со Луиз централно,ама не он продолжува да се кикса :tapp::tapp: И кој кур го извади Есиен кога цела средина ја држеше.. Не поминаа 2 минути и гол примивме откако го извади.:tapp::tapp:

Јбг.Боаш и онака одамна има добиено отказ.Не сакам да плукам врз него ама тоа е тоа.Ни остана борба во ФА КУП и ЛШ.Ама 4 место ни висе во Премиер Лига.
Кога ќе видеш се на се :facepalm::facepalm:

Денес изгубив верба во целокупниот тим на Челзи, буквално во сите.
Највеќе сум разочаран од Боаш, поради играта денес, поради замените, поради начинот на кој затвара очи на очигледните грешки кои скоро секој меч не чинат бодови. Разочаран сум од начинот на кој играчите се кондиционо спремни, од нивната психичка спремност и пристапување кон меч во ПЛ, немаме никаков менталитет, никаков карактер, немаме ништо. Нема победнички дух во екипата, нема мотивација, превише сум разочаран.
Ова се некои карактеристики кои секој фан на Челзи ги воочил сезонава, за тактичка интелигенција и знаење на Боаш не сум компетентен да коментирам, но денес од Мојс беше прочитан како стар буквар.

Што се однесува до играчите, секој коментар е веќе излишен и кажан, немаме константност, немаме професионалност, затоа се и пристапува толку несериозно и шарлатански кон меч. Сите се подпросек, ужасно играат, нема никаква организација на терен, да се знае кој додава, кој шутира, секој изиграва Меси во екипа, ебем ти играчите. Чех почна да се губи по терен, и по не знам кој пат сезонава прави аматерска грешка во додавање, со кое што само ги компликува работите, не знам дали е толку тешко да се исфрли топката што подалеку. Слабо многу слабо, но верувам дека ќе играат многу подобро да имаме тренер кој е строг како Мурињо или Фергусон, а не другарче како Боаш.

Превише сум разочаран, денес плус и откажав возење за да го гледам мечот, сезонава е последен пат што правам така додека не се отпушти Боаш, немаме никаков ред и дисциплина, никаков, па така не заслужува веќе да си трошам време и да си одложувам обврски за ваков смрден Челзи.

Слабо многу слабо, но верувам дека ќе играат многу подобро да имаме тренер кој е строг како Мурињо или Фергусон, а не другарче како Боаш.
Па кога има играчи во тимот што се постари од него тешко е да се биде авторитетен.
Треба да се врати Вилкинс во клубот.
#IBelieveInAVB

Не е до Вилкинс работава.
Проблемот е во тоа што Челзи има потреба од тренер како што беше Мурињо, авторитет!
Човек што ќе влече конци, што ќе биде главен, а не играчи како Малуда да паламудат на терен и соблекувална, јебеш бре, Челзи нема тренер, има другарче на фудбалерите на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom