Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Антон Фердинанд се жали за расистички навреди од Тери по што капитенската лента му е одземена на Тери и најверојатно ке му биде дадена на гревот Рио Фердинанд (брат на идиотов Антон).. Случајност ??

Не, неслучајност. Кој јаден Рио, го боли него таквото за оваа репрезентација, година дена не заиграл за неа. Џерард најверојатно ќе биде.

А зошто да не го замени Лампард на пример?

Не, неслучајност. Кој јаден Рио, го боли него таквото за оваа репрезентација, година дена не заиграл за неа. Џерард најверојатно ќе биде.

Кога може Џерард да биде кандидат за капитен (со не повеќе од 10 наптревари за Ливерпул и 0 за Англија лани) не би ме чудело лентата да му ја дадат на Фердинанд..

Кога може Џерард да биде кандидат за капитен (со не повеќе од 10 наптревари за Ливерпул и 0 за Англија лани) не би ме чудело да му ја дадат ни на Фердинанд..

Абе искрено нека прават што сакаат, и вака и онака ќе гледаме смешки за едно 4-5 месеца. А Фердинанд ко што можеш да видиш не е капитен ни на екипата што ја води, дури и еден Еванс има предност пред него а ко капак на све не може да сврзе ни 4-5 настапа со ред, камоли на ЕУРО да иде. Тешко и да биде избран во тимот летово со оглед на развитокот на Смолинг, Кејхил, Лескот и Џонс. Го надминуваат годините веќе.

Пишав и во темата за ПЛ, ме мрзи да се повторувам. Само ќе кажам дека Тери треба да се откаже од бедната репрезентација, зошто тој не е дете мало па да играат курот со него.
Стави го за капитен, тргни го.Клошари ебате.

Али ќе им ги изебе жените(ако го нема тоа направено веќе) и ќе биде се во ред.

Туку ова шпекулацииве со Мурињо јас мислам дека се точни, многу пати уште кога беше во Интер изјавуваше колку му недостига Челзи и дека тоа е единствениот клуб кој му бил во срцето, и дека би сакал да се врати таму. Мислам дека најдобро ќе биде, за да не одат курбан 15те милиони за АВБ, АВБ да биде нешто во стручниот штаб, или заменик тренер на Челзи, а Жозе тренер, Ди Матео тогаш би можел да работи со младинците и сл.

http://brkajrabota.mk/sport/fudbal/13390-chalsea-zainteresiran-za-iguain

Би бил океј засилување. Само ја би порадо да игра Дрогба, отколку Игуаин.
За подолгорочно решение е океј, ама моментално, не е баш најпаметно.
Енивеј, да видиме прво дали е воопшто сериозна понудата, па ќе полемизираме.

До сите што зборувате дека Тери треба да се откаже од репрезентацијата.
Донекаде сте во право, на моменти и јас сум помислил дека е така.

Но Тери е професионалец. Професионален фудбалер. Како таков треба да игра под секакви услови.
Наместо да се откаже од репрезентацијата и да добие статус на виновник или плачипи*ка, подобро да се докаже по којзнае кој пат, кој е и што може. Најпрвин во Челзи, па на лето и во репрезентацијата.

Капитен не е лента, капитен е карактер. За моја голема жал, Тери и натаму ќе биди капитен на Англија (според мене лично, единствен).

Мурињо назад? Па го видовме и тоа чудо од Челзи - 15 милиони евра отштета за 33-годишен тренер/менаџер/шоидае, ништо појќе не е чудно.

Очекувам ако не победа бар нерешен резултат во дербито со Манчестер Јунајтед , ако победат ке се подигне и самодовербата и атмосверата во тимот и кај фановите ...и Торес да даде гол ке биде супер , сите знаеме што промаши на првата утакмица. Искрено очекувам баш кога е најпотребно да преработи и да постигнува голови , а тоа е сега баш овој период кога имаме повредени и кога секој гол би ни бил значаен како за него така и за тимот.

Челзи - МУ? Помина времето кога тим на Челзи сам одлучуваше за својата судбина во ваков дуел, сега останува само да се молиме на Горниот, мада и тој не нејќи изгледа.

Дрогба 2 гола плус промашен пенал. Ми фали. Се надевам дека ќе го продолжи договорот.

Утре мислам дека баш дека најмалку очекуваме победа може да изненадат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom