Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе таков гол и јас ќе постигнам, ама сигурно нема да промашам празен гол.

Срамно промашување,да.Но на секому се случува.Се губи рамнотежа,на крива нога можеш да застанеш,крај краева можда и не е Торес левучар па затоа и ја утна.
За тоа што викаш дека за тие пари ќе земевме други играчи,во право си.Викав дека 50 милиони е многу за еден играч и дека не сакам за тие пари да дојде.Но Торес е класа,да се знае.И ќе проработи,порано или покасно.

И ме нервира тоа што никој не коментира за тоа каков гол постигна Торес.Се збори само за тоа што тој промашил.А кога не можеше да даде гол,сите кенкаа за тоа,сега сите зборат за промашувањето.
Не зборам за тебе,зборам за овие другиве следачи на Премиер.

Незнам...Ова ми упадна во очи,сооглед дека имав мислење за него како класа напаѓач одсекогаш,а знам дека имаше доста проблеми да се уклопи кај вас во новата средина.

Не зборам лично за него,мислам дека и трпението на Челзи е при крај,односно овие пари дефинитивно можеа далеку подобро да се потрошат,и стварно се претерува со цениве на играчите,и тотално се преценуваат нивните квалитети.

Па Мата кој го купивте за дупло помалце пари,направи поголем придонес во првата утакмица негова,него ли Торес до сега.
--- надополнето: Sep 20, 2011 7:30 PM ---
Остави ги.. несака да провоцира, ама со клипот, друго и неможе да направи ништо освен тоа.. како и да е, негово мислење.. Се надевам дека ке го промени, ако на Баерн му стегне 3-4 гола..

Ја се извинувам ако те нервира клипот,ама утакмиците се пренесуваат на ТВ такада неможеш да го сокриеш тоа...

Плус самиот клип ја покажува мојата поента..

Незнам...Ова ми упадна во очи,сооглед дека имав мислење за него како класа напаѓач одсекогаш,а знам дека имаше доста проблеми да се уклопи кај вас во новата средина.

Не зборам лично за него,мислам дека и трпението на Челзи е при крај,односно овие пари дефинитивно можеа далеку подобро да се потрошат,и стварно се претерува со цениве на играчите,и тотално се преценуваат нивните квалитети.

Па Мата кој го купивте за дупло помалце пари,направи поголем придонес во првата утакмица негова,него ли Торес до сега.

Ја се извинувам ако те нервира клипот,ама утакмиците се пренесуваат на ТВ такада неможеш да го сокриеш тоа...

Па добро де и ние знаеме дека тоа беше промашај милениума, епик фејл и како сакаш го кажи, па немаше апсолутна никаква потреба ти да постираш видео и да водиш политика.
Торес бил класа, веќе не е, сега е подпросек кој според мене треба да се протера од Англија, а знаејќи го Роман тоа е можно уште во јануари да се деси, барем ќе уштедиме на плата.

За тоа што го напиша во првиот дел си во право, и така требаше уште предходно да напишеш... А иначе, сите го знаеме промашувањето, и ти тоа го знаеш, и пак го ставаш тука, и викаш дека не е провокација, што е? потсетување или пак комплекс.. ете тоа ме нервира.. Биди поздравен...

Ауу добро изиграно од Какута
--- надополнето: Sep 21, 2011 11:44 AM ---
Ауу добро изиграно од Какута

Ретко кога во последно време да бидеме рамноправен противник на Олд Трафорд.Освен прелани Дрогба кога им даде гол за 1-2.И завчера исто,иако изгубивме.
Не не сакала среќата,сме промашувале.Тоа е тоа,Манчестер не казниле.

Не знам Фантом стварно.Ај кажи ти што сакаш,каква игра,кои играчи да играат,кој тренер,баш ме интересира.И ќе чекаме да видиме дали тоа ќе се исполни.Ако биде така тогаш најверојатно ќе престанеш да шириш дефетеизам по темава.
Каков бре рамноправен противник кога резултатот е таков ко шо е?
До среќата е за промашувањата, велиш? То е неспремност пријател, неспременост. Манчестер Јунајтед не казнил никого, Манчестер Јунајтед одиграл рутински дуел против изгубен, самопреценет противник кој не знај накај оди.

За играчи и тренер нема шо да ти кажам, тие се МИНЛИВА категорија. Мислам дека ме разбираш.
Додека за играта, каде е препознатливата агресија на Челзи, каде е пресингот? Дури и пимплачката Барселона од пред неколку години стана моќна машинерија кога почна да ја применува пресинг-играта и агресијата врз противниците покрај своето препознатливо пимплање. А Челзи не само шо сака да го постигни тоа пимплање иако нема талент во тимот за тоа, туку истовремено и ја батали агресијата и пресинг-играта. Карло Анчелоти доста придонесе за то, но не е само тој, то е проблем. Цел ебан тим го прави тоа.

Дефетеизам? То на филозофски факултет оди бистри го, овде зборуваме за очигледни работи.
--- надополнето: Sep 21, 2011 12:09 PM ---
Фантом би почнал од управата... Директно од коренот :)
Фантом би почнал од тој кој прошири ваков лузерски менталитет низ Челзи. Вероватно појќемина се додуша, сигурно не е еден, а богами некои од нив веќе и се заминати.

Чех, Фереира, Луиз, Алекс, Бертранд, МекЕкран, Ромеу, Малуда, Калу, Лукаку, Стариџ
--- надополнето: Sep 21, 2011 6:09 PM ---
На клупа:
Турнбул, Босингва, Тери, Микел, Лампард, Мата, Дрогба

Зошто Торес го нема ни на клупа?
Се е у реду само Калу требаше да седне на клупа а Мата да игра али што е тука е..
Ќе дадам добар линк само да почне утакмицата...

Зошто Торес го нема ни на клупа?
Се е у реду само Калу требаше да седне на клупа а Мата да игра али што е тука е..
Ќе дадам добар линк само да почне утакмицата...

Се знае дека одмараат играчи денес. Нека одмори Торес малце.
--- надополнето: Sep 21, 2011 6:36 PM ---
Стримови барајте тука

го жалам тој што појде да го гради лукаку, ако не паднеше, ќе напуштеше терен :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom