Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Си даваат они Челзи на Спорт Клуб 3.
Али претходните години овие побитниве утакмици ги даваа на Спорт Клуб, а од оваа година една ебана утакмица на јакиве тимови не дадоа на Спорт Клуб или Спорт Клуб+. Се некои QPR, Виган, Норвич и остали срање тимови од Англија.

како оди ???
се држиме добро ??
11 мин продолжение дале разбрав

Браво за Мата, кое играчиште ...големо засилување ќе ви биде. Мата > Малуда+Калу :P

А и овој Лукаку не е ништо полош, доволни се 2-3 контакти со топката за да видиш дека е добар играч ..ќе го биде малиот.

бтв: Честитки за победата..:)

Честито победата, сепак ви фали уште свежа крв во средината ако сакате да одите далеку на двата фронта.

За Мата не се ни сомневам дека ќе биде екстра засилување, дете на Реал е. :D Мило ми е за него, штом веќе не се врати во Мадрид, сеа има шанса да се докаже во врвен клуб. (y)

Победа!!!
Одличен старт за Мата. Одлично изигра и на крај и гол од него. Без сомнение ќе блесне во Челзи.
Само да е се во ред со Дрогба. Јас не видов да се помрдна од кога падна. Ни да ги отвори очите.
Како и да е, тешка победа но очекувам само подобрување од сега па натаму.

ме фаќа страв за ДД
иначе честито победа дечки, одиме понатаму :)

Се радувам за Мата,одличен старт.И Лукаку беше добар се бореше за секоја топка.
Сега да видиме што ќе биде со Дрогба,да се надеваме дека нема да му биде ништо.

Честито победа!

KTBFFH!!!

Тоа што успеав да го видам (од лошиот стрим и слабиот нет) во играта на Мата и Лукаку дава некаква надеж дека полека полека нешто се менува накај подобро !!!
Хиларијо се искина од бранење за на крај да ја испос*ре и да не донесе во лоша ситуација. Среќа што се` се заврши добро. Дрогба доби нокаут од голманот, најверојатно потрес на мозокот - излезе на носилки во несвест и уклучен на кислород :oops:... Да се надеваме дека не е нешто сериозно, дека набргу ќе се врати и ќе ужива од клупата во играта на неговиот наследник.
Тешка победа..... уште послатки 3 бода

Рајкович дал гол за Хамбург. Прв натпревар му беше. Баш штета што неможеше да добие работна дозвола и мораше да замине.

ако не дојди модрич, нека не се заебаваат да носат играчи нови. јосе и мекеки заслужуваат да му се даде шанса повеќе сезонава, а може и да се проба и со мата како плеј.
се надевам дека дрогба не е страшно повреден, хорор беше она :(

И Анелка не беше лош,факт е дека далеку покорисен е од Калу.

Со Сандерленд јас би играл :

Мата - Лукаку - Анелка/Стариџ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom