Новости за Агуеро има?
Според вас колку вреди детево?
Би дал и 40 000 000.. Кога еден Санчез вреди 30 000 000 и толку го проценија, сигурно еден од најдобрите напаѓачи на светот заедно со Торес и Тевез, вреди и повеќе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новости за Агуеро има?
Според вас колку вреди детево?
А Бола први изјавија дека трансферот на Луиз во Челзи е готов и е само прашање на време кога ќе се официјализира, а така и излезе, ќе видиме дали и сега ќе биде така, но мислам дека пред 1 јули не очекувајте трансфер на играч од друга лига, ми кажа Џену за тоа правило, врска немав и ја.
Инаку, интересно е да се потенцира тоа дека Боаш го отпуштил Пол Клементе асистентот на првиот тим, следуваат отпуштања и на Брајан Инглиш доктор на првиот тим и Дрискол фитнес тренерот, како нивни замени се очекуваат да пристигнат луѓето од тимот на Порто со кои работел.
Добро е добро, а изгледа и Абрамович му дава голема слобода во работа ако е вистина ова, конечно мислам.
KTBFFH!
Здраво дечки, како што гледате според потписот и јас сум фан на Челзи, па се надевам дека ќе биде интересно и ќе се дружиме
Е сеа за цитатов, Боаш има титула „менаџер“ на Челзи, а не „тренер на првиот тим“ како што имаше Анчелоти пред него. Значи вклучен е во се, затоа има толку голема слобода. Исто вклучен е и во трансфер политиката на клубот, за разлика од последните 5 „менаџери“ да ги наречам, почнувајќи од Мурињо во последната сезона (доаѓањето на Шевченко и Балак не беше по негова желба) па се до Анчелоти...Како и да е, мислам дека добивме одличен менаџер, останува да се види што ќе постигниме![]()
Добредојде во фан-клубот на Челзи на Кајгана.Здраво дечки, како што гледате според потписот и јас сум фан на Челзи, па се надевам дека ќе биде интересно и ќе се дружиме
Е сеа за цитатов, Боаш има титула „менаџер“ на Челзи, а не „тренер на првиот тим“ како што имаше Анчелоти пред него. Значи вклучен е во се, затоа има толку голема слобода. Исто вклучен е и во трансфер политиката на клубот, за разлика од последните 5 „менаџери“ да ги наречам, почнувајќи од Мурињо во последната сезона (доаѓањето на Шевченко и Балак не беше по негова желба) па се до Анчелоти...Како и да е, мислам дека добивме одличен менаџер, останува да се види што ќе постигниме![]()
И јас го велам истото друже, ама кај и да читам вести на интернет се спомнува тоа, дека Боаш досега има најголема слобода од последните 5-6 менаџери, а еве и чим наводно Фалкао бил договорен, значи го направиле најголем приоритет, а пред тоа беше Нејмар.
Сигурно Боаш има интервенирано, само ме интересира што ќе стане со Дрогба ако веќе сигурно доаѓа Фалкао, стварно ќе биде лошо ако го продаат, има барем уште 1 сезона солиден фудбал во него...