Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
чудо некое еј. судиите беа ЗА челзи :vozbud:
не бев навикнал ова да го гледам. ем првиот ни го призна, ем вториот не го дувна офсајт. чудо

Честитки, заслужена победа, иако многу тешко издвојувана.

не видов баш добро ама мислам дека голот на лампард беше регуларен :)
а и голот на калу беше минимален офсајд, тешко е да се види во онаков момент во онаква гужва, челзи заслужи да победи сепак.

216083_10150171484749614_124855544613_6515077_6199188_n.jpg

Есиен и Рамирес подготвени за Тотенхем

Дрогба и наредната сезона во Челзи :vozbud:

Повикани играчи за натпреваров со Тотенхем:
Cech, Bosingwa, Ferreira, Terry, Luiz, Alex, Ivanovic, Zhirkov, Cole, Bertrand, Mikel, Essien, Ramires, Lampard, Benayoun, Kalou, Malouda, Anelka, Torres, Drogba, Turnbull.

--- надополнето ---

Еве и од SKY SPORTS > Drogba stays at Chelsea

Пак нервози со овој Дрогба ако остане и следната година, толку себично копиле не сум видел, све сака сам да прави, на никој не му дозволува слободни удари да изведува, ах лекот му беше само Балак на нервно го ставаше.

Па дури и корнери сака да изведува.

еве арсенал тепа, нека се спремаат нашиве на пекол на ОТ :)
KTBFFH

Сега уште само да ги победиме кај нив со една уба игра и наша е 80% титулава само ако не киксниме со њукасал и евертон.

Пак нервози со овој Дрогба ако остане и следната година, толку себично копиле не сум видел, све сака сам да прави, на никој не му дозволува слободни удари да изведува, ах лекот му беше само Балак на нервно го ставаше.

Го делиме истото мислење... навистина претерува

Sega imate ogromna sansa koja ne smeete da ja propustite. :)

Sepak pokraj mecot so Manchester tezok e i mecot so Everton -nezgodna ekipa se.

Мора Карло да ги стегне за со Манчестер, се надевам дека ќе тепате и ќе ја украдете титулата, а Манчестер ќе останат со курот в'раце!!! Од колку часот се игра и кој ден?

Мора Карло да ги стегне за со Манчестер, се надевам дека ќе тепате и ќе ја украдете титулата, а Манчестер ќе останат со курот в'раце!!! Од колку часот се игра и кој ден?

8 Мај,Недела 17:00 ч .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom