Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Во случај да не сте виделе.. новиот домашен дрес заедно со голманскиот. (:

cfc-84822.jpg

cfc-85196.jpg

Исти дресови ќе имаме догодина :pos: xD

супер дресови имаат, немора толку често да ги менуваат...

ама и овие не се лоши :)

Јас сум капитен у фан клубов, не го ставам, капитените треба да се разликуваат од останатите играчи, така ?.. :pos:
Да го ставам ли ? Добар е хајнекенов бе .. :)

Јас сум капитен у фан клубов, не го ставам, капитените треба да се разликуваат од останатите играчи, така ?.. :pos:
Од кај бе ти капитен :П
Ставај ако ти се допаѓа, ко униформа ни е.

Ти си 3 капитен,ФантомХ е главниот,а Давор заменик капитен.. Стариот Фантом, во пензија отиде... Да си знаеш :toe:

Челси со 18 милиони фунти - Лукаку пред вратите на Лондон ?

Лукаку и Нејмар да се донесат :vozbud:

Ти си 3 капитен,ФантомХ е главниот,а Давор заменик капитен.. Стариот Фантом, во пензија отиде... Да си знаеш :toe:

Лукаку,Нејмар,Стариџ,Торес.........што е многу многу е. Некој ќе треба на клупа да дреми:)

Hulk i Falcao se Coca Cola za ovie dvajca :pos2:
Barem eden od ovie dvajca da zememe ke bide dovolno.

Не знам зошто..не го симпатизирам премногу Челзи но уште од поодамна сакам Абрамович да се стегни и да ги купи Лавеци и Хулк ...не знам зошто но мислам дека овие двајца играчи и тоа како ќе ви легнат во тимот кој го имате,мислам дека се измислени за кај вас....ах само колку ме бива за менаџер:):)....nothing personal guys:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom