Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А да не има поголем проблем од пасовите на Рамиреш моментално? Можеби тоа шо, чисто онака, немаме никаков напад?

Го имаме истиот напад како лани, само што лани секој си ја знаеше неговата позиција. Сега Тери оди напред, Дрогба трча назад, Лампард нема визија, итн... Ах да ни беше сега Балак, ко ќе им се с’снеше на сите, ќе трчаа ко попарени :))

Го имаме истиот напад како лани, само што лани секој си ја знаеше неговата позиција. Сега Тери оди напред, Дрогба трча назад, Лампард нема визија, итн... Ах да ни беше сега Балак, ко ќе им се с’снеше на сите, ќе трчаа ко попарени :))

Не, трчаат ИСТО ко лани. То е проблемот од Анчелоти. Единствената јака страна на Дрогба отиде со маларијата. То е проблемот од Дрогба.

Браво за Брана, молам Дрогба надвор.

--- надополнето ---

Ivanovic has as many goals as Anelka now. What does that tell you?

ANELKA UPATI SUT KON GOLOT POSLE 4 UTAKMICI VO PL :vozbud:

Браво за Ивановиќ,ваљда ќе тепате................................17-3 шутови кон гол ! :)

Иванович најдобар ви е цела сезона и кога целиот тим играше слабо тој играше на ниво секоја чест за човеков

Ајде бе фантоме да го видиме и него :)
Јас имам доволно видено за да знам дека има појќе талент во нозете од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Ама се сомневам дека за 10 минути и ти ќе видиш нешто.

Ако Анчелоти уште мисли дека МекЕкран е млад Пирло, наеба кутрото дете. Стуриџ е крајно фрустриран исто морам да кажам, се гледа, секој би бил кога во вакви моменти би добил само 5 минути шанса против еден Блекбурн на домашен терен.

--- надополнето ---

Песна за Стуриџ :pos2:

ајде честито победа па нека ни се множат
незнам за вас ама јас за 10 минути игра на мекекран видов повеке од што на рамирес за 6-7 настапи незнам колку се тачно не е ни битно
се надевам дека и анчелоти го видел истото и бараво за бане да не ни беше тој којзане сто ке беше сега и онаа одбрана на чех во првото
поздрав

n514252089_2421049_1870258.jpg

ЅВЕР!

Задоволен од резултатот,од играта не!Тоа е тоа да не ја тупам.
Босингва и Анелка камења,МекЕкран цар за времето што го изигра.Само ме нервира слонон што го игра ко задњи везњак,а не понапред ко полушпиц или ко Лампард.
Добро е што зедовме три бода,па со Господ напред идеме понатаму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom