F
fantomX
Гостин
Карло, шо сме ти згрешиле шо ни го прајш ова? :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Карло, шо сме ти згрешиле шо ни го прајш ова? :kesa:
не е толку лошо се гледа дека се трудат ама тоа е нешто не оди
сите се добри одвен рамирес го погрешил занаетот и после сево ова што прокажа ако не го смени анчелоти ствано незнам кој му е проблемот
незнам за вас али јас би му дал еден голем плус на анелка даде стварно неколку добри топки
и босингва мора да го подобри значително многу центаршутот бидејки му е катастрофа
ајде тепаме второ 100%
Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.Како би играл ти со овие играчи. Јас на пример, после добрите перформанси на Џошуа и Старпџ би играл или дијамант, или 4-2-3-1.
Во дијамантот назад Микел, лево Лампард, десно Есиен, напред Шош, а во напад Стариџ и Дрогба (Анелка).
а за другата, назад Есиен и Микел, лево Стариџ, десно Калу (Анелка), средина Џош (лампард), напред Дрогба...
Место Есиен појќе, Рамиреш бар има желба да напреј нешто. Ќопукелка е Дрогба, така?МеКекран место Рамиреш и Стариџ место Ќопукелка = ПЕТАРДА ! ! !
Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.
Доволно ми е МекЕкран да биди плејмејкер. Друго не ми е битно.
Све добро Бластер,ама немој молимте Анелка во комбинации да го ставаш.Мизерии е човекот бе,ја почнав да го жалам.
--- надополнето ---
Не е толку лошо.Катастрофа е...
Знајш како Blaster, веќе не е ни битно млади-стари. Битно е шо Џошуа МекЕкран е има талент за да прај нешто со топката од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Многу едноставно.
If we can nick a draw today and Utd win tomorrow at Spurs then we're 4th! Keep the faith please. :tv:
заебете не сме толку лоши колку што не јади рамирес незнам за вас али јас денеска освен пречката и ајде украде 3-4 топки ама проблемот му е тоа што нема никаков пас во нозете од 3 метри го промаши есиен имаше и уште многу такви погрешни пасови и уште нешто запазете во второто како кога ке ја добие топката веднаш се ослободува од неа на играч кој е на метар два од него како да има страв стварно е притисок да се игра во челзи не викам не ама па кога не е спремен што се нафакал или мислел ке се направи милионер преку ноќ