Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за тие во Примера?Не само за нив,туку и за 95 % од напаѓачите во ПЛ![]()
Шо значи за нас исто е, а за нив не е, со оглед на то шо во друг тим сигурно ќе добијат појќе шанса за игра отколку оваа лакрдија во Челзи шо Анчелоти ја нарекува „интеграција на играчите од академијата во првиот тим на Челзи“.И така и така....![]()
Керол е друго, појќе сум убеден во неговите квалитети. Ама тој има уште еден дополнителен, според регулативите, квалитет а според мене неквалитет - тој е англичанец. Шо значи дека е тешко достапен, многу потешко отколку нигерот копачки белгиски.
А за тие во Примера?
--- надополнето ---
Шо значи за нас исто е, а за нив не е, со оглед на то шо во друг тим сигурно ќе добијат појќе шанса за игра отколку оваа лакрдија во Челзи шо Анчелоти ја нарекува „интеграција на играчите од академијата во првиот тим на Челзи“.
Квалитативна споредба ме интересира, не (не)снаоѓањето во нова средина.Па можит и за нив......ама мислам дека мн мн тешко ќе се снајдит во Примера ако дојт!
Па ако ѓи тргниме настрана Виља(иако не играт класичен шпиц во Барселона),Љорентеи Агуеро и Игуаин(ѓи редам на исто рамнитше),...Мислам дека немат подобар напаѓач,квалитативно....Квалитативна споредба ме интересира, не (не)снаоѓањето во нова средина.
Marseille President Dassier on potential loan of Kakuta: "Why not?"
За на клупа и јас можам да го заменам, и Анчелоти можи ко играч да се пријави исто...Џакопо Сала ќе го замени за на клупа.![]()