Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Керол е друго, појќе сум убеден во неговите квалитети. Ама тој има уште еден дополнителен, според регулативите, квалитет а според мене неквалитет - тој е англичанец. Шо значи дека е тешко достапен, многу потешко отколку нигерот копачки белгиски.

Не само за нив,туку и за 95 % од напаѓачите во ПЛ :)
А за тие во Примера?

--- надополнето ---

И така и така....:toe:
Шо значи за нас исто е, а за нив не е, со оглед на то шо во друг тим сигурно ќе добијат појќе шанса за игра отколку оваа лакрдија во Челзи шо Анчелоти ја нарекува „интеграција на играчите од академијата во првиот тим на Челзи“.

Керол е друго, појќе сум убеден во неговите квалитети. Ама тој има уште еден дополнителен, според регулативите, квалитет а според мене неквалитет - тој е англичанец. Шо значи дека е тешко достапен, многу потешко отколку нигерот копачки белгиски.

А за тие во Примера?

--- надополнето ---

Шо значи за нас исто е, а за нив не е, со оглед на то шо во друг тим сигурно ќе добијат појќе шанса за игра отколку оваа лакрдија во Челзи шо Анчелоти ја нарекува „интеграција на играчите од академијата во првиот тим на Челзи“.
Па можит и за нив......ама мислам дека мн мн тешко ќе се снајдит во Примера ако дојт!

http://forum.kajgana.com/showthread.php?55591-Фан-Клуб-Челзи/page27#ixzz19997bxKB

Квалитативна споредба ме интересира, не (не)снаоѓањето во нова средина.
Па ако ѓи тргниме настрана Виља(иако не играт класичен шпиц во Барселона),Љорентеи Агуеро и Игуаин(ѓи редам на исто рамнитше),...Мислам дека немат подобар напаѓач,квалитативно.... :)

Како застанал на 13 бе, баксуз еден црн?

--- надополнето ---

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...movich-continues-funding-freeze.html?ITO=1490

Медиумов смрди, ама е еден од тие шо треба да има инсајдери во Челзи. Како и да е, ќе се дознај ова секако, па ќе зборувам хипотетички сега. Тери и Лампард да прифатат намалување на платите на 100000 фунти! То мора да биди следен чекор на клубот, пошто се натаму е беспредметно, ако Тери зема 160000 фунти неделно, тогаш ќе го разберам Иванович ако не сака ни да разговара за под 80000 фунти неделна плата.

Изворот смрди нормално али не имаше статија на дека минатата сезона сме имале прилично голем профит..
За намалување на платите, да секако, иначе се спрема нов договор за Иванович и треба да го потпише секој момент со плата од 70 000.

Дедо Мраз рекол дека нема трошење во Јануари.А,и во право е.Што ќе трошиме кога имаме компетентен тим за сите натпреварување.

И Арсенал-Челзи одложена!

Да ти се пљукнам во времето,вака до Септември наредна година нема да заврши сезонава.

Многу си вицкаст Даворе.

:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom