Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ко шо ги добивме Алонсо и Рибери претходно, така и Лука. Од желбите на Анчелоти де.

И тоа шо викаш,таратур работа е кај нас дур не видиш на презентација играч да не поверуваш во ништо....

И тоа шо викаш,таратур работа е кај нас дур не видиш на презентација играч да не поверуваш во ништо....
Трансферите шо ги прај Челзи ретко излегуваат во јавност пред се да е договорено. Дури и до Бенајун, првите шпекулации излегоа со негов коментар за еврејски весник некој таму, дека договорил лични услови, а сега (во тој момент) Челзи и Ливерпул се во напредна фаза на преговори за трансферот.
А ако стварно Здравко Мамич кажува вистина за овие работи, баш ме интересира како Челзи ќе реагира. Се сомневам дека сакаат вакви работи од потенцијалниот деловен партнер. :raz:

Gael+Kakuta+Chelsea+Training+Session+Press+DSZEBdktSqOl.jpg

Chelsea Football Club is pleased to announce that Gael Kakuta has signed a new four-and-a-half-year contract.
Ај за арно нека е.

Треба нови играчи, ама сепак мислам дека ке ја освојат премиер лигата составов сега не е во форма ама ке се врати како и да е Челзи е тим :)

Од неофицијални извори дознавам дека за роденденот на ќерка му,ќе му го купи Каљари.Онака да се порадува,да осети како е да се има сопствен фудбалски клуб.

Од неофицијални извори дознавам дека за роденденот на ќерка му,ќе му го купи Каљари.Онака да се порадува,да осети како е да се има сопствен фудбалски клуб.
За роденденот на ќерка му или за роденденот на син му?
Или уште неможеш да ја преболиш ќерка му, и јас исто брате, сочувствувам со тебе ко и целиов фан клуб..:cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom