Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Претходната? Па претходната сезона трети бевте позади Ливерпул.

Мислев на 2007-2008 извини :).Кога од Виган и уште некоја друга екипа изгубивме важни бодови и Манчестер стана шампион..

Ја не реплицирав на тоа мислење така да навистина не знам зошто ме цитираш, среди си тоа со Дено. А ако веќе сакаш одговор, па нека ви биде бе, мене да ме прашаш би ви ги дала и следните две победи во ПЛ на вас, битно ве победивме на мечот за ЛШ и освоивме дабл таа сезона. На клучен меч ве победивме и за мене тоа е одлично. Сега не освоивме 19 лани ама ќе бидат годинава како што тргнало.:toe:

Не ми замерувајте ова чисто навивачки го зборам, не е говор на омраза.

На сосема друга тема отиде сеа.
Него викам што ќе кажеш за коментарот на Дено, онака свое размислување?

Хахахахаха, Челзи го помагале судиите.Хахахахах, па тоа го слушам и од фан на Манчестер, оф мори мајко, што се нема по светов.Англиската федерација не сакала да дозволи Манчестер да биде по 4-ти пат шампион.Ах бре дете бре, оди јади гурабии на друго место не тука.Манчестер Јунајтед ако го нема најголемиот авторитет потпомогнат од Сер Алекс од федерацијата не знам кој го има, ах на што дроги си само не знам.Да не губевте дома од Астон Вила,да играте нерешено со Блекбурн,да не изгубевте од второлигашине у второ коло,да не се спасувавте од пораз дома од Сандерленд можеби и ќе бевте шампиони. Челзи му ја подариле титулата при постигнати 103 рекордни гола во премиер лигата,златна ракавица Чех за најмногу клин шитс,златна копачка на Дидиер,6 од 6 победи против конкурентите за титулата и ти имаш после лице да ми збориш тука за поклонета титула? Оди шетај бе.
Ти оди шетај оти си глуп и некадарен за дискусија. Прочитај ми го уше еднаш постот и тој пред тоа и врати се.
Не мора преку мојот пост да докажеш дека си ја следел минатата сезона ебаго. Ова глуп е добронамерно.

Давор, Фантомите и компанија, ако сте за да го пратиме заедно дербито во недела, бујрум кај што гледаат овие нашиве или било каде што има телевизор, семки, пиво и цицки! :party2::icon_mrgr

Давор, Фантомите и компанија, ако сте за да го пратиме заедно дербито во недела, бујрум кај што гледаат овие нашиве или било каде што има телевизор, семки, пиво и цицки! :party2::icon_mrgr

Кај гледате точно?Да ми објасните место,локација...време.Па да видам дали можам да дојдам :)

Јас утакмицава ќе ја гледам највероватно во Бела, со уште неколку другари ( еден за Челси шо е и 2 за Јунајтед), ако сака некој да дојде, добредојден е, баш би ми се напраил ќеиф коа би напраиле собранка ние од нашиов фан клуб, али и дечките од фан клуб Манчестер се добредојдени! Сега незнам колку е тоа возмозно, зошто не има од повеќе градови, али за они кој се од скопје верувам нема да биде проблем! Паа кој е во можност, бујрум, го чекаме пред утакмицата во Бела! :)

--- надополнето ---

Кај гледате точно?Да ми објасните место,локација...време.Па да видам дали можам да дојдам :)

Манчестеровци веројатно у Корнер ќе гледаат! знам таму стално праат собиранки! Или...
ќе ти кажат они боље!!!

Не оди :) Треба да се степаш не за друго :)

Нема што да изгуби, зарем има поголемо задоволство од тоа да се биде со фановите на Манчестер во моментот кога го доживуваат првиот сезонски пораз :icon_mrgr

Нема што да изгуби, зарем има поголемо задоволство од тоа да се биде со фановите на Манчестер во моментот кога го доживуваат првиот сезонски пораз :icon_mrgr

Хехе,така е :)

Еих таман работа да се степам :)
Задоволство би ми било да гледам фудбал со вистински навивачи и љубители на фудбал,па макар биле и фанови на Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom