Многу омраза кон Јунајтед бе, зашо?

Ај сеа малку на по serious note.
Не верував дека можеш и ти да дојдеш до дно каде што со бедни мали навреди спикани во бескруполозно смешна реченица ке се обидеш да го смениш текот на дискусијата, али нека ти биде. Иако знаеш на шо мислев за 4 титули у ПЛ, ајде нека оди 3 во ПЛ и една во старото натпреварување на Англија. Да не испадне дека спаѓам во било која од ретардираните категории кои ги спомна погоре.
Дај ми факти како што јас ти дадов за таа посрана екипа за која навиваш. Дај ми факти зошто сметаш дека Јунајтед се погнасна екипа од Челзи(иако не е можно тоа)?
Викаш-Ко второ, то на Флечер беше фаул, само такво глупо смрдено копито не можи да осети дека го направил.
1-33 е "фаулот". Само неписмен и слеп фан на Челзи може да рече дека е фаул.
Имаш по само 7-8 секунди после овој инцидент уше еден. Види само како Дрогба го бутка на земја Браун-човек кој ако не беше на земја фино лепо ке ја исфрлеше топката.
А за Еванс не си свесен колку повеќе го сакам играчот откако видов како го направи тоа на копилето. Доста му беше константно 5 годишно мамење, глумење и суфлирање на копилето. Не дека не продолжи да биде таков играч после тоа, ама малце од малце правдата е задоволена! Барем да има за шо да се витка као три годишно пиче.
I rest my case!
Иначе на Олд Трафорд не бевме ништо посебно, се разбира без Руни и очекувано беше. Ама од кај знаеме шо ке се случеше да не го даеше црнчугата од офсејд својот прв гол против Манчестер...
--- надополнето ---
Зашо да го спомнам кога беше обична компензација за тоа шо го напраи германската селска фаца? Зашо објасни ми?
Ете го спомнав и на Македа ама и тоа беше компензацијааа...
А за Еванс и дрогба пишав погоре...