Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Па најверојатно не сме некаква закана и за вас..

Иначе Дено можеш да дискутираш и да пишуваш на темава нормално,а не во една реченица пет пати да го навредиш Челзи,ипак не си во твој фанклуб.Онака добронамерно ти кажувам:smir:

Ти бе следиш фудбал или онака само површно? Фер си ја зема топката без фаул, следниот контакт помеѓу двајцата не се суди за фаул. Едноставни се правилата само кој да ги научи...
Роналдо коа креваше нозе за 180 степени додека играше за нас тоа како го викавте? Ти текнуе?
Робен за Челзи како играше? Ти текнуе?
Ејјј абе се наапав се до збор да ти објаснуам и цртам...
Прегледај го приврзокот 37980

Види што прави Флечер пред да си ја земе топката. Не лупај само колку да кажеш нешто. Оди на очно ќе ти речам уште еднаш.

ПС.

6a00d83421dda453ef0120a570e9e8970c-800wi

Иначе Дено можеш да дискутираш и да пишуваш на темава нормално,а не во една реченица пет пати да го навредиш Челзи,ипак не си во твој фанклуб.Онака добронамерно ти кажувам:smir:

Не бе, само не разбрав нешто.. Имаше две контрадикторности во мислењата, па зато реков... Иначе ние редовите си губиме, де дома, де гости и од Вас и од Јунајтед... Али го кажав метафорично то

Абе се убаво ама види го пишувањето на фантомхикс од чиј пост почна дискусијава. :)

Види што прави Флечер пред да си ја земе топката. Не лупај само колку да кажеш нешто. Оди на очно ќе ти речам уште еднаш.

ПС.

6a00d83421dda453ef0120a570e9e8970c-800wi
Дај бе некој поинтелегентен нека му објасни на човечево. Дај жити се!
Давор? Фантомикс? :)

Абе се убаво ама види го пишувањето на фантомхикс од чиј пост почна дискусијава. :)

Дај бе некој поинтелегентен нека му објасни на човечево. Дај жити се!
Давор? Фантомикс? :)

Дај бе некој нека му удри бан на човечево. Дај жити се!
Фантом? :)

Ајде,ајде мирни бидите,без расправии.Само што веќе мака ми е да се збори за работи кои се случиле.Што било било.Можеби вистина Челзи имале помош против Манчестер лани,но сепак не смееме да заборавиме колку Челзи бил оштетен од судии низ годиниве,така да подобро би било да дискутираме за мечов што се игра во недела,одколку за некои глупи судиски одлуки :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1338810/Chelsea-eye-Zenit-defender-Lombaerts.html

Момаков го пикнал в шише Лукаку,и сеа као ние сме го барале наводно...

Ајде,ајде мирни бидите,без расправии.Само што веќе мака ми е да се збори за работи кои се случиле.Што било било.Можеби вистина Челзи имале помош против Манчестер лани,но сепак не смееме да заборавиме колку Челзи бил оштетен од судии низ годиниве,така да подобро би било да дискутираме за мечов што се игра во недела,одколку за некои глупи судиски одлуки :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1338810/Chelsea-eye-Zenit-defender-Lombaerts.html

Момаков го пикнал в шише Лукаку,и сеа као ние сме го барале наводно...
Па маубетот од Дено беше за мечевите меѓу Манчестер и Челзи лани.. Мислам дека тој си кажа оти можда на некој друг меч имало судење во корист на Манчестер и слично..ама муабетот беше за ланските мечеви.. :) И ај сеа, доста беше за ланските, за 3 дена пак "играме" едни против други...па насочете се кон таа утакмица..

П.С. Јас колку што гледам Ешли Кол сам си рипна...

И домаќини сте, отворете тема. :)

Многу омраза кон Јунајтед бе, зашо? :)
Ај сеа малку на по serious note.
Не верував дека можеш и ти да дојдеш до дно каде што со бедни мали навреди спикани во бескруполозно смешна реченица ке се обидеш да го смениш текот на дискусијата, али нека ти биде. Иако знаеш на шо мислев за 4 титули у ПЛ, ајде нека оди 3 во ПЛ и една во старото натпреварување на Англија. Да не испадне дека спаѓам во било која од ретардираните категории кои ги спомна погоре.
Дај ми факти како што јас ти дадов за таа посрана екипа за која навиваш. Дај ми факти зошто сметаш дека Јунајтед се погнасна екипа од Челзи(иако не е можно тоа)?
Викаш-Ко второ, то на Флечер беше фаул, само такво глупо смрдено копито не можи да осети дека го направил.
1-33 е "фаулот". Само неписмен и слеп фан на Челзи може да рече дека е фаул.
Имаш по само 7-8 секунди после овој инцидент уше еден. Види само како Дрогба го бутка на земја Браун-човек кој ако не беше на земја фино лепо ке ја исфрлеше топката.
А за Еванс не си свесен колку повеќе го сакам играчот откако видов како го направи тоа на копилето. Доста му беше константно 5 годишно мамење, глумење и суфлирање на копилето. Не дека не продолжи да биде таков играч после тоа, ама малце од малце правдата е задоволена! Барем да има за шо да се витка као три годишно пиче.
I rest my case!
Иначе на Олд Трафорд не бевме ништо посебно, се разбира без Руни и очекувано беше. Ама од кај знаеме шо ке се случеше да не го даеше црнчугата од офсејд својот прв гол против Манчестер...

--- надополнето ---

Зашо да го спомнам кога беше обична компензација за тоа шо го напраи германската селска фаца? Зашо објасни ми?
Ете го спомнав и на Македа ама и тоа беше компензацијааа...
А за Еванс и дрогба пишав погоре...

Абе друже, те читам овие неколку страници и колку што можам да видам, од тебе нема поголем плачко на форумов! Зар дојде време фан на Јунајтед да ми праи муабет за судиски неправди... Па ако вас не ви помогнал судија, незнам на кого му помогнал... Од коа знам ја за себе, добивате невероватна судиска помош, а тоа е благодарение на невидениот притисок кои Фергусон го врши врз судиите ( на тоа свака му част)! Освен тоа имате и невероватна среќа, секоја година минимум по 3,4 пати давате гол во поседна минута (исклучок е последнава) али тоа настрана! Сега јас нема да ти кажувам моменти на судиски грешки на вашите натпревари зошто ги има безброј!

И дај више не плачи на фан клубов, ко шо не плачеме ние на вашиот! Или не, кај може ти да не плачеш и да се жалиш, па тоа ви е во крвта, увек коа Ман. Ју. губи утакмица Фергусон плаче ко мало бебе, и увек ги обвинува судиите за поразот, баш ко ти сега!

Абе друже, те читам овие неколку страници и колку што можам да видам, од тебе нема поголем плачко на форумов! Зар дојде време фан на Јунајтед да ми праи муабет за судиски неправди... Па ако вас не ви помогнал судија, незнам на кого му помогнал... Од коа знам ја за себе, добивате невероватна судиска помош, а тоа е благодарение на невидениот притисок кои Фергусон го врши врз судиите ( на тоа свака му част)! Освен тоа имате и невероватна среќа, секоја година минимум по 3,4 пати давате гол во поседна минута (исклучок е последнава) али тоа настрана! Сега јас нема да ти кажувам моменти на судиски грешки на вашите натпревари зошто ги има безброј!

И дај више не плачи на фан клубов, ко шо не плачеме ние на вашиот! Или не, кај може ти да не плачеш и да се жалиш, па тоа ви е во крвта, увек коа Ман. Ју. губи утакмица Фергусон плаче ко мало бебе, и увек ги обвинува судиите за поразот, баш ко ти сега!
Џабе му збориш бе, нема да замине од фан клубов додека не искења се, и само го чекам моментот кога ќе напише уште дека сме тим без историја..

^Цел фан клуб да му ја :sekss: ќеркичката...
шо е крив абрамович?
да не беше тој сега ти или некој од фан клубов ќе навијавте за манчестер
http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...
ти бе сериозен ли си кога мислиш дека лукаку може одма да направе разлика и да донесе резултати во челзи?
па детето оваа сезона не е ништо повеќе од обичен напаѓач за у белгиска лига....
може за три години ќе биде супер играч од него...сега само за у белгија може да биде добар играч

Кога реков дека Лукаку е дрво недоделкано сите ме нападнавте демек бил многу јак, имал само 17 години а полека полека сите доаѓаат на моето дека е навистина дрво..Проценете ја неговата игра ала Дрогба, само знае да се збутка, отурне некој од себе и да шутне ко коњ, никаква техника уште помалку брзина.

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=e17fa6b4-c62b-4de2-b3f1-a61c3bf0d5c0&ln=3&typeBack=default

И јас мислам така, мада има и други фактори не е само тоа!

--- надополнето ---

шо е крив абрамович?
да не беше тој сега ти или некој од фан клубов ќе навијавте за манчестер

ти бе сериозен ли си кога мислиш дека лукаку може одма да направе разлика и да донесе резултати во челзи?
па детето оваа сезона не е ништо повеќе од обичен напаѓач за у белгиска лига....
може за три години ќе биде супер играч од него...сега само за у белгија може да биде добар играч

Другар, на сите ни е јасно дека Роман навистина многу направи за Челси и за тоа сме му бескрајно благодарни. Ама во последно време некако му е намален интересот за Челси! Верувај дека никој овде не го оспорува тоа што тој го направи за нас, ама ако повеќе нема намера да се ангажира околу Челси, тогашш подобро отиди си бе другар, многу подобро тоа, отколку на крајот сите да се свртат против него, нешто слично на она што им се случува на Глејзер во Манчестер Јунајтед. Јас се надевам дека тоа нема да биде така и дека спротивното ќе ни го покаже веќе во јануари, а се додека тоа него стори, ситуацијата во Челси останува статус кво!

па ајде Романе, разбуди се веќе еднаш и тргни ја оваа магла над нашиот клуб!

--- надополнето ---

Џабе му збориш бе, нема да замине од фан клубов додека не искења се, и само го чекам моментот кога ќе напише уште дека сме тим без историја..

Чекај и тоа ќе биде, таквите навивачи најубаво се опишани во колумнава, и тоа само во една реченица! ;)
http://fantomsky.blog.mk/2010/07/28/ljubovta-shto-poveketo-nikogash-nema-da-ja-razberat/

ПС: Поздрав до авторот, текстот е маестрален, се ежам кога гот да го прочитам!

Другар, на сите ни е јасно дека Роман навистина многу направи за Челси и за тоа сме му бескрајно благодарни. Ама во последно време некако му е намален интересот за Челси! Верувај дека никој овде не го оспорува тоа што тој го направи за нас, ама ако повеќе нема намера да се ангажира околу Челси, тогашш подобро отиди си бе другар, многу подобро тоа, отколку на крајот сите да се свртат против него, нешто слично на она што им се случува на Глејзер во Манчестер Јунајтед. Јас се надевам дека тоа нема да биде така и дека спротивното ќе ни го покаже веќе во јануари, а се додека тоа него стори, ситуацијата во Челси останува статус кво!

па ајде Романе, разбуди се веќе еднаш и тргни ја оваа магла над нашиот клуб!

Епа како што ви е јасно колку Роман направил за Челзи, толку треба да ви е јасно и дека тој е газда и тој ќе прави шо сака и како сака. Како и секој друг клуб. Интересот нормално дека ќе му е намален, негова најголема желба колку шо знам му било трофеј во ЛШ. И нормално е дека нема секогаш Челзи да го има оној тим што го имаше кога Роман дојде, пошто тогаш и резервите им беа класа, Челзи комотно можеше да излезе со втората постава и да ги победи 90 посто од клубовите во Англија. А така и беше. Е сега, нека си иде, ама пак тој одлучува дали да си иде нели?

Епа како што ви е јасно колку Роман направил за Челзи, толку треба да ви е јасно и дека тој е газда и тој ќе прави шо сака и како сака. Како и секој друг клуб. Интересот нормално дека ќе му е намален, негова најголема желба колку шо знам му било трофеј во ЛШ. И нормално е дека нема секогаш Челзи да го има оној тим што го имаше кога Роман дојде, пошто тогаш и резервите им беа класа, Челзи комотно можеше да излезе со втората постава и да ги победи 90 посто од клубовите во Англија. А така и беше. Е сега, нека си иде, ама пак тој одлучува дали да си иде нели?

Точно! Баш деновиве планирам да праам колумна на таа тема со наслов НАШАТА АЛФА И ОМЕГА- РОМАН АБРАМОВИЧ! Точно другар, он си е газда и он ги влече сите конци, фали само уште да влезе у соблекувална место Дембелов наш! Јас само кажав дека ако нема инвестиции можен е бунт од навивачите. Впрочем тоа е акција-реакција, многу нормално ако нема пари нема да има ни музика! Ама како што реков се надевам дека нема да биде така и дека Роман конечно ќе го одврзе кесето!

--- надополнето ---

Да се разбереме, не сум некој изгорен за трансфери, ама сум противник на оваа моментална политика во Челси! Значи нашиве од една страна не носат засилувања, а од друга страна испуштаат играчи од клубот, а сето тоа го правдаат велејќи дека оставаат повеќе простор за младите,а трагедијата е во тоа што тие млади воопшто и не играат (освен на решени утакмици по 10 мин. или на некој тотално небитни како против Марсеј)!

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...hase-wolfsburg-centre-back-simon-kjaer-report

Па не е лош дефанзивец,ама што знам...исто така сме се интересирале за Невен Суботиќ.Искрено мене вториов појше ме бендисува,ми наликува на Стам :)

--- надополнето ---

Кога реков дека Лукаку е дрво недоделкано сите ме нападнавте демек бил многу јак, имал само 17 години а полека полека сите доаѓаат на моето дека е навистина дрво..Проценете ја неговата игра ала Дрогба, само знае да се збутка, отурне некој од себе и да шутне ко коњ, никаква техника уште помалку брзина.

Ќе покаже времето,здравје:)

Мене Керол ми е најголема желба моментално.(и потајно Агуеро,мада тој прецедникот од Атлетико е тешка гнаса алчна за пари,така да ќе остане цел живот во тој посраниот второкласен тим од Мадрид).

--- надополнето ---

Што и да прави Роман никогаш нема да го кривам.Затоа што тој допринесе Челзи да биде едно скалило погоре и допринесе Челзи да биде гигант последниве 7-8 години.
За мене човекот е крал,и сигурен сум дека тој му мисли добро на клубот.А,други го цицаат и го уништуваат.Почнувајќи од кретените како Арнесен и компанија.
А,тоа што не дава Роман пари е друга приказна.Се утепа од давање низ годиниве,рака на срца доби и резултати,но не баш најпосакувани.Додека Челзи не освои ЛШ,Роман нема да биде мирен.
А,летово што иде сигурен сум дека ќе е бурно за Челзи.Ќе има чистка,ќе се купуваат нови играчи,ќе се бркаат старите и непотребните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom