Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Оскар би влегол на негово место :)
Не он за лево крило не дупи и ти :D нека го турат Мозес таму или Стариџ.Оскар може место Лампард али добро игра сеа за сеа Лампард, да не се изглупираше Роби ја би го ставил Малуда место Бертнард.

Не он за лево крило не дупи и ти :D нека го турат Мозес таму или Стариџ.Оскар може место Лампард али добро игра сеа за сеа Лампард, да не се изглупираше Роби ја би го ставил Малуда место Бертнард.

Не е проблем тоа, ќе се префрли Хазард на крило и ќе игра Оскар централно.

Најсмешно ми е кога ќе прочитам коментари против Микел, не давал голови, незнам што. :ROFLMAO:

Па Хазард лево а Оскар средина ќе сменат места.Битно ако се прави замена Оскар би влегол на место на Бертранд ( и Мозес/Стариџ на место на Рамче)

Торес отсечен, крилата не сечат кон средина, Хазард исто бега на странични позиции, Лампард некако анемично и нормално дека ќе немаме игра. Рамирес преслабо и несериозно, на полувреме мора да влезе некој од Стариџ/Моузес, ја би ги внел и двајцата, сега сме 4-5-1, мора понапаѓачки со 4-3-3.

А бе незнам дали приметивте али одбранава колку топки спречи еј.Да не беа они 3-0 ќе губевме :D
--- надополнето: 15 септември 2012 во 17:13 ---
не ми се свиѓа кај РДМ што спие со замениве.
па извади го рамче стави го стариџ бе...

Кај мене рикна СпортКлуб, а стримовиве не работат. Отидов да гледам Куманово - Работнички, вие бидете ми примерни фанови и ебете све по список на судија ако пак тупи.:icon_mrgr:

Кај мене рикна СпортКлуб, а стримовиве не работат. Отидов да гледам Куманово - Работнички, вие бидете ми примерни фанови и ебете све по список на судија ако пак тупи.:icon_mrgr:
па рече ти дека ќе гасиш тв ако не излезе рамче на полувреме :D

излага лево крило влага десно крило.
логика.this substitution makes none.

Овој Босингва повеќе муабет направи со овие од Челзи него што игра :D

овие курташак си играат со нас бе.
дај да ги притиснеме што е ова..

А бе го примети некој Мозес од кога влезе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom