Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Жити мене како ги бидна овие 2 гола?? Која утакмица решија да не и вршат пренос. Нека се гонат.

107944131.jpg

^
Детето да се чува како зениците во очите.Дијамант прав и вистинска замена за Лампард.И мило ми е што моментално има ментор како него,има и што да научи.
На крај од утакмицава некој љубезен да даде целосна статистика од мечов,да видиме што-како.

Better passing from Ipswich, without any reward. The game is not just won by Chelsea - it is owned.

^
Детето да се чува како зениците во очите.Дијамант прав и вистинска замена за Лампард.И мило ми е што моментално има ментор како него,има и што да научи.
На крај од утакмицава некој љубезен да даде целосна статистика од мечов,да видиме што-како.

Eве ти Live статистика:
http://www.chelseafc.com/page/TV/LiveMatches/0,,10268~54957,00.html

^

МекЕкран е дијаметрално различен од Лампард, заеднички им се само две работи - визија за пас и тоа шо играат на средина на терен.

Знам дека ти го мислиш како Иниеста,али јас го замислувам како Лампард.Уште е млад,ќе ги стекне со тек на време сите негови карактеристики.Да поработи на шут,малце физички да се зајакне и ќе биде одличен.

Иначе намерно прашав за статистика,ме интересира кои се асистентите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom