Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
5-0 Стариџ
Колку ми е криво што неможам да гледам сега...

Седми гол за Данаил неделава.

--- надополнето ---

Калу за Какута ако некој приметил. Дали ти то се будиш, о Карло?

--- надополнето ---

Се восхитувам на коментариве од ЕСПН...
Bosingwa takes a direct freekick with his right foot from his own half. Outcome: pass

:pos2:

Не се буди,туку гледа дека водиме 5-0 во куп натпревар со еден Ипсвич кој утакмицава е без тренер и сеа као им дава шанса на младите.Од наредна утакмица со Блекбурн пак стара песна ќе се пее.

Ама ептен мило ми е за тоа што водиме со олку разлика,и мило ми е што Данчо пука голови.Сакам уште еден да опне и да си запише хет-трик!

Play Sturridge from now on Carlo

Ајде дебели :se_ molam Fuck Anelka and Kalou

Daniel Sturridge takes the corner kick from the right byline with his left foot and passes it to a teammate resulting in: open play

Величествено... :tv:

Дајте линкови бе. На спорт клуб Личестер - Сити ја даваат.

Не се буди,туку гледа дека водиме 5-0 во куп натпревар со еден Ипсвич кој утакмицава е без тренер и сеа као им дава шанса на младите.Од наредна утакмица со Блекбурн пак стара песна ќе се пее.

Ама ептен мило ми е за тоа што водиме со олку разлика,и мило ми е што Данчо пука голови.Сакам уште еден да опне и да си запише хет-трик!
Можеби, ама стартниот состав е еден голем контрааргумент на твоево во корист на Анчелоти. :toe:

If Sturridge doesn't get to start now than he'll probably never start.
Точно.

П.С. Линкови нема.

Можеби, ама стартниот состав е еден голем контрааргумент на твоево во корист на Анчелоти. :toe:

Да не ги стаеше МекЕкран,Анхолт и Стариџ од прва минута денеска,мислам дека некој фан од Лондон ќе го убиеше...или пак ќе му пукнеше филмот на Роман и ќе го избркаше одма.
Ај баш да видиме здравје наредна недела дали некој од овие тројца ќе игра против тие копачите Блекбурн.

Да не ги стаеше МекЕкран,Анхолт и Стариџ од прва минута денеска,мислам дека некој фан од Лондон ќе го убиеше...или пак ќе му пукнеше филмот на Роман и ќе го избркаше одма.
Ај баш да видиме здравје наредна недела дали некој од овие тројца ќе игра против тие копачите Блекбурн.
Есиен беше најавен пред МекЕкран.

Алал да ви е ! :tv:
Зошто?

Ако играт Анелка и Калу,а Стариџ да дреми на клупа ќе се убијам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom