Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање дали Fantomx е ист човек со Fantom ?

Дечки шо прајме всабота? Очекувам тешка утакмица и кој ќе ги искористи шансите тој ќе победи....Спортски поздрав и нека победи подобриот ;)

Дечки шо прајме всабота? Очекувам тешка утакмица и кој ќе ги искористи шансите тој ќе победи....Спортски поздрав и нека победи подобриот ;)
Е ова више ми се свиѓа :D

Е ова више ми се свиѓа :D
Искрено не го сакам вашиот клуб посебно не после она што го направија навивачите ваши на Вембли кога требаше да има 1 минута судиско молчење за 96те загинати, но не сум тип кој се расправа со некој освен ако не ме испровоцира прв, пред се сум спортсмен сакам да му посакам среќа на противникот и искрено да му честитам ако не победи чесно на натпреварот....;)

Во сабота сите очекуваме БОРБА . Ливерпул и да е во зона на испаѓање и да е на дното , кога игра со големи тимови секогаш предизвикува страв . Бар јас лично го почитувам тој тим , голем тим кој повеќе години е во криза. И не никако не го потценувам сегашнава ситуација го прави Челзи фаворит . Ливерпул вчера загуби и од Фулам има лоша стмосфера во тимот . Но поради оваа пропадната сезона по не знам кој пат ќе фрлат се на една карта и ќе сторат се за да го подигнат пехарот . Секако и за Челзи е од ОГРОМНО значење евентуалното освојување .
Во секој случај очекувам и се надевам на добар фудбал .

За вечер чекам победа Торес ме слушаш бе ? ! ? :D

Во сабота сите очекуваме БОРБА . Ливерпул и да е во зона на испаѓање и да е на дното , кога игра со големи тимови секогаш предизвикува страв . Бар јас лично го почитувам тој тим , голем тим кој повеќе години е во криза. И не никако не го потценувам сегашнава ситуација го прави Челзи фаворит . Ливерпул вчера загуби и од Фулам има лоша стмосфера во тимот . Но поради оваа пропадната сезона по не знам кој пат ќе фрлат се на една карта и ќе сторат се за да го подигнат пехарот . Секако и за Челзи е од ОГРОМНО значење евентуалното освојување .
Во секој случај очекувам и се надевам на добар фудбал .

За вечер чекам победа Торес ме слушаш бе ? ! ? :D
Пехарот како пехар не значи да го освоиш, да се порадуваш и да стои во витрини. За Ливерпул е од уште поголема важност да го освојат ФА купот (покрај Карлингот), па да си го отворат ширум патот кон Лига Европа. Со други зборови, да, Ливерпул мора да фрлат се на една карта во Сабота.

Вечер ко секоја вечер :D . Што ми е кејф да пукне една петарда али ќе видеме :)

KTBFFH.

Епа Торес може слободно да расцепи вечер... што ќе ми биде мерак да го гледам како трча по теренот како разбеснет лав, да прави некои асистенции и да дава голчиња :)

bertrand igra vecer:) i maluda zad tores:facepalm:
--- надополнето: 2 мај 2012 во 19:55 ---
bertrand igra vecer:) i maluda zad tores:facepalm:

#NUFC (4-2-3-1) v #CFC: Krul; Perch, Williamson, Coloccini (c), Santon; Tiote, Gutierrez; Ben Arfa, Cabaye, Ba; Cisse.

Team v #NUFC (4-2-3-1): Cech, Bos, Ivanovic, JT (c), Bertrand; Mikel, Meir; Ram, Malouda, Sturridge; Torres.

Добар е составов, уште еднаш од Ди Матео.

Малуда малце штрчи, ама може и он да има добри денови некогаш. Нема друга опција, Лампард и Мата треба да одмараат. Паметно.
Најмило ми е што Бертранд добива шанси.

Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
34 Ryan Bertrand
12 John Mikel Obi
16 Raul Meireles
7 Ramires
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
9 Fernando Torres
Subs: 22 Ross Turnbull, 3 Ashley Cole, 5 Michael Essien, 8 Frank Lampard, 10 Juan Mata, 21 Salomon Kalou, 11 Didier Drogba
Малуда?
Со среќа денеска, да се надеваме на победа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom