Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојдат со Работнички ќе одам да ги гледам па ако сака и Били масажерот нека игра во напад. Стефи многу се губиш у последно време, олабави се :D

Ако дојдат со Работнички ќе одам да ги гледам па ако сака и Били масажерот нека игра во напад. Стефи многу се губиш у последно време, олабави се :D
Оди, гледај ги кој ти брани.
Јас си кажав за мене мислење ако во случај дојдат, а нема да дојдат така да олабаена сум :love:

Видовте шпекулациите демек Челси ќе игра со Работнички во Скопје во јули? :D :D Обично тогаш секогаш се игра или во Азија или во Америка.

Пред 2 години играа против Волфсбергер во Австрија, Витесе и Ајакс мислам дека беше во Холандија , со Олимпија Љубљана каде што бев да ги гледам, со Фенербахче и Галатасарај така да... ништо чудно да дојдат а и тука читам некој нема да оди пошто ке играл Мат Миазга и слично, па зошто си “фан“ на Челси, заради Хазард? Плус, тоа беше лето во кое се играше светско првенство а играа скоро сите, првиот гол на Коста го видов во живо :)

П.С. Исто така и 2010 играа во Европа против Ајакс, ХСВ и слично во една турнеја низ Европа, така да не е секогаш во азија или америка :)

Најчесто е. Секако и да дојдат тука, веројатно нема да ги гледам. :(

Пред 2 години играа против Волфсбергер во Австрија, Витесе и Ајакс мислам дека беше во Холандија , со Олимпија Љубљана каде што бев да ги гледам, со Фенербахче и Галатасарај така да... ништо чудно да дојдат а и тука читам некој нема да оди пошто ке играл Мат Миазга и слично, па зошто си “фан“ на Челси, заради Хазард? Плус, тоа беше лето во кое се играше светско првенство а играа скоро сите, првиот гол на Коста го видов во живо :)

П.С. Исто така и 2010 играа во Европа против Ајакс, ХСВ и слично во една турнеја низ Европа, така да не е секогаш во азија или америка :)
Јас реков дека не одам да ги гледам и не бев озбилна во муабетот, иако моменталната ситуација во клубот ме налага да имам такво мислење.
Не сум фан ни на Хазард ни на Коста, немој да мислиш дека сум фанатик на големи имиња, туку легендите во клубот заради кои почнав да навивам од мали нозе ми ги избркаја без око да му трепни на управата и сега ми е малце одбивно да гледам како играчи шо до некни не можев да ги смислам, Педро, Фабрегас итн. ми се тетерават на терен.

Јас реков дека не одам да ги гледам и не бев озбилна во муабетот, иако моменталната ситуација во клубот ме налага да имам такво мислење.
Не сум фан ни на Хазард ни на Коста, немој да мислиш дека сум фанатик на големи имиња, туку легендите во клубот заради кои почнав да навивам од мали нозе ми ги избркаја без око да му трепни на управата и сега ми е малце одбивно да гледам како играчи шо до некни не можев да ги смислам, Педро, Фабрегас итн. ми се тетерават на терен.

Политиката на клубот е едно а тоа што сме го избрале овој клуб е друго. Сепак не е само Челси кој остана без своевидните легенди, Раул и Касиљас, Џерард, Чави и тн, сите си отидоа со цел да направат уште некоја пара играјќи фудбал на многу пониско ниво. Што не значи дека сите тие, како и Дрогба и Лампард нема да се вратат по завршувањето на кариерата. Како и да е, доколку дојдат во Скопје ќе има навивачи од цел Балкан а веќе и некои англичани ми го потврдија нивното присуство доколку се случи таа пријателска :))

Политиката на клубот е едно а тоа што сме го избрале овој клуб е друго. Сепак не е само Челси кој остана без своевидните легенди, Раул и Касиљас, Џерард, Чави и тн, сите си отидоа со цел да направат уште некоја пара играјќи фудбал на многу пониско ниво. Што не значи дека сите тие, како и Дрогба и Лампард нема да се вратат по завршувањето на кариерата. Како и да е, доколку дојдат во Скопје ќе има навивачи од цел Балкан а веќе и некои англичани ми го потврдија нивното присуство доколку се случи таа пријателска :))
Фала Богу дека ќе одам и јас да ги гледам доколку дојдат, јас само си кажав дека на нерв ми газат во последно и ми се одмили желбата да ги гледам, каде бе порано натпревар не пропуштав, репризите ги гледав по 5 пати, оние клипчињата зад камерите шо излегват после секој тренинг по 100 пати ми беа гледани и пак интересни ми беа, ко ќе изгубевме натпревар на нерва бев цел ден, ни ми се излегваше ни муабет ми се праеше, сега сеедно ми е. Секако то не значи дека јас ги подржвам само ко ќе победват или пак нешто сл. јас отсекогаш ќе си навивам за Челзи само ја нема таа жар како порано, да се притресвам на секоја победа/пораз.

Џилобоџи стрелаше за Вердер денес :гик:
Абе голчиште даде.:pos::pos::pos::pos::pos:

Денес очекувам победа, можда после толку долго време сезонава имам такав осеќај. Овој вторник/среда играме со ПеСеШит ???

Team to face Newcastle: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa

Today's subs: Begovic, Baba, Mikel, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy, Remy

Да ти се плукнам во менаџерот неписмен, клај ги Кенеди бе, клај го Баба, Лофтус одмори ги малце првотимците ионака небитна е ПЛ ова сезона, Њукасл во гости е очаен.
Блан сите ги одмара со Лил, си ги чува играчите за со нас.

А бе уште хејтате луѓе што се позитивни или да земам да пишувам пак како тимов е срање и требаше Мурињо да остане?[DOUBLEPOST=1455385282][/DOUBLEPOST]
MdCF8TX.png

А бе уште хејтате луѓе што се позитивни или да земам да пишувам пак како тимов е срање и требаше Мурињо да остане?
Зависи од тоа дали уште мислиш дека напаѓач кој во првите 47 натпревари во ПЛ има 30 голови, е тотално непотребна инвестиција :D

Него, 6 нерешени од 8 натпревари баш и не е позитивно :unsure:

Него него, конечно се погоди еден поутепан тим од нас :eek:

Доста бе доста, Њукасл во гости има 3 гола даено 50 примено и ќе сватиш против каков тим играме.
Нека ги истолчат сега јако, да му се истурат за цела сезона шо е срање.:uzi:

Коста да си оди велите ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom